VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP’Lİ KURT İLÇE TEŞKİLATLARIYLA BULUŞTU

25 Ocak 2023

.....................................

CHP Bolu milletvekili aday adayı Ahmet Kurt, Yeniçağa, Dörtdivan ve Gerede ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek parti yöneticileriyle bir araya geldi.

CHP Bolu milletvekili aday adayı Ahmet Kurt, seçim çalışmaları kapsamında ilçeleri tek tek gezerek parti teşkilatlarıyla buluşmaya devam ediyor. CHP’li Kurt, Yeniçağa, Dörtdivan ve Gerede’ye giderek CHP İlçe teşkilatlarıyla bir araya geldi. İlk olarak Yeniçağa İlçe Başkanlığını ziyaret eden Kurt, ilçe başkanı Hakan Karamanoğlu ve partililer tarafından karşılandı.

Partililere seslenen Kurt, “Seçim çalışmaları kapsamında herkesin elini taşın altına koyması gerektiğinin altını çizen Kurt, “Biz bugün geriye baktığımızda keşke şu hatalara düşmeseydik de bu hatalara düşmeseydik dememek için herkes elinden geleni yapmalı. Bir daha bunları kaçırmayalım.” dedi. CHP’li Kurt, bir vatandaşın cenaze törenine katıldıktan sonra Gerede’ye geçti.

Gerede’de partisinin ilçe başkanı Bekir Uzun’u ziyaret ederek çiçek hediye eden Kurt, partililerle bir araya gelerek sohbet etti. Kurt, ilçe temasları kapsamında son olarak Dörtdivan’a geçti. CHP Dörtdivan ilçe başkanı Aydoğan Arslan ve vatandaşlarla bir araya gelen Kurt, Mayıs ayında yapılacak seçimlerin çok önemli olduğuna işaret ederek, “Bu seçimler hepimiz için çok önemli. Türkiye için büyük önem arz eden bir seçime gidiyoruz. Millet ittifakının zaferle çıkacağı genel seçimlerde gece gündüz çalışarak birlik ve beraberlik içerisinde iktidara giden yolu açacağız. Mutfakta yangının olduğu, emeklinin açlığa terk edildiği bir iktidarı artık göndermenin zamanı geldi” diye konuştu.

1 yorum yapılmış
  • hh
    26 Ocak 2023 • 16:18
    Balon fazla şişiyor dikkat patlayabir, yakındır zamanı.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.