VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP’Lİ KURT’TAN SADAT’A ÇOK SERT TEPKİ

18 Ocak 2023

..................................................................

CHP Bolu Milletvekili aday adayı Ahmet Kurt, katıldığı bir televizyon kanalında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun canlı yayın sırasında reklamı yayınlanan SADAT’a sert sözlerle tepki göstererek, “ki hiç kimse Türk milletine aba altından sopa göstermeye kalkmasın. Genel başkanımıza karşı generalleri alkışlatmakla, Sadat’ın silahlı görüntü reklam vermekle kimse yüce Türk milletine gözdağı veremez” dedi.

Bolu’da seçim gezilerini sürdüren CHP Bolu Milletvekili aday adayı Ahmet Kurt, Bolu Şehit Aileleri ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Kurt, dernek başkanı Muhittin Özel ve yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi. Şehit ve gazilerin sadece özel günlerinde hatırlanmaması gerektiğini dile getiren Kurt, “Şehit ve gazilerimiz sadece şehitler ve gaziler gününde anılmamalıdır. Her zaman gönüllerde yer bulup sorunlarına bizzat eğilmelidir. Memleketimizin temel taşı şehitlerimiz ve gazilerimiz devlet ve halk nezdinde hak ettiği yeri almalı ve her zaman desteklenmeli. Ziyaretlerimizde samimi bir şekilde onlar bizim duyarlılığımızı bizde onların hassasiyetini görüyoruz.” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı bir televizyon programı sırasında SADAT’ın reklamının yayınlanmasına çok sert sözlerle tepki gösterdi. Kimsenin Türk milletine aba altından sopa gösteremeyeceğinin altını çizen Kurt, “CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Uğur Dündar ile bir televizyon programında alt yazı ile Sadat’ın danışmanlık, stratejik, lojistik yazılarının ardından silahlı kişilerin bir baskını gösteriliyor. Bu televizyon kanalı buna nasıl müsaade etmiştir bu da ayrı bir soru ayrı bir konu. Ama şunu bilsinler ki hiç kimse Türk milletine aba altından sopa göstermeye kalkmasın. Genel başkanımıza karşı generalleri alkışlatmakla, Sadat’ın silahlı görüntü reklam vermekle kimse yüce Türk milletine gözdağı veremez. Genel başkanımızın arkasında bu ülkede yaşayan namuslu, şerefli, vatansever, yurtsever ülkücüler, sosyalistler ve tüm bu vatanı sevenler var. Genel başkanımız yalnız değildir. Bizler ittihak ve terakki cemiyetini de biliriz, teşkilatı mahsusayı’da biliriz. Unutulmamalı ki bizler, her birimiz birer Kuvayi Milliyeciyiz. Herkes aklını başına toplasın. Türkiye Cumhuriyeti kimsenin tapulu malı değildir. Kanla canla kurduğumuz Türkiye Cumhuriyeti hepimizindir. Yüce Türk milletine böyle bir yolla mesaj vermeye gerek yok. Halk zaten her şeyi görüyor. Gördüğünü de sandık önüne geldiğinde söyleyecektir. “ diye konuştu.

1 yorum yapılmış
  • Yldz
    19 Ocak 2023 • 13:06
    Boş işlerle uğraşmasan.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.