VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAİT HOCA, "OYUNCULARIMIZIN COŞKUSU TAKDİRE ŞAYAN"

14 Ocak 2023

....................................................

Spor Toto 1.Lig'in 20. haftasında Boluspor, sahasında karşılaştığı Manisa FK'yı 3-1 mağlup etti. Maçın ardından takımların teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Lig'in 20. haftasında Boluspor, Manisa FK'yı konuk etti. Mücadele Boluspor'un 3-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Müsabakanın ardından 2 takımın teknik direktörleri maç hakkında değerlendirmelerde bulundu.

“Önemli bir üç puanı önemli bir rakibe karşı aldık”

Önemli bir 3 puan aldıklarını dile getiren Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, “Her zamanki gibi önce oyuncularımızı tebrik ediyoruz. Kendi sahamızda oynadığımız son 3 maçta hep penaltıdan 1-0 geri düştük. Neticesinde hepsinde geri geldik. Bandırmaspor maçını da kazanabilirdik ama 90+5’de yediğimiz golle berabere kaldık. Geçmişle ilgili çokta fazla bir şey söylemek gerekmiyor ama bugün için ikinci yarının ilk maçı ve bu tempo hakikaten takdir edilecek bir şey. Oyuncularımızın Coşkusu Takdire Şayan. Taraftarımızın coşkusu, isteği, arzusu hepsi birleştiğinde güzel şeyler oluyor. İkinci yarıda müthiş oynadık. Aslında ilk yarıda kötü oynamadık ama rakibimizin de hakkını vermek lazım. Çok iyi bir takımla oynadık. Bana göre önemli bir üç puanı önemli bir rakibe karşı aldık. İnşallah bu böyle devam eder” dedi.

“Beklediğimiz bir mağlubiyet değildi”

Bekledikleri bir sonuç olmadığını dile getiren Manisa FK Teknik Direktörü Levent Eriş, “İlk yarıda mağlubiyeti aklımızın ucuna bile getirmediğimiz, ikinci devre ise tam bir hayal kırıklığı olan bir müsabaka oynadık. İlk devrede belki içeriye 5-6 farkla gelebilecek bir müsabaka varken, maalesef bunların hiçbirinden yararlanamadık. İlk yarı uzatmanın 7. dakikasında yediğimiz beraberlik golü, soyunma odasında birçok oyuncumuzun üzüntüsünü çok fazla yoğunlaştırdı. Bunlar tabii ki çok küçük ayrıntılar ama futbol da küçük ayrıntılarda gizli. Maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. İstediğimiz, beklediğimiz bir sonuç değildi. Beklediğimiz bir mağlubiyet değildi. Biz buraya kazanmayı amaçlayarak geldik. Aramıza katılacak 1-2 yeni oyuncumuz olacak. Bu oyuncularımızla 15 gün çalışma şansımız var. Bu konuda daha iyi olacağımızı, kaçırdığımız pozisyonları gole çevireceğimizi düşünüyorum” diye konuştu. 

3 yorum yapılmış
  • Bolusporlu
    14 Ocak 2023 • 13:29
    Takımımızı tebrik ederiz. Bu futboluyla ve teknik heyet, seyirci desteğiyle süper lige çıkmayı hak ediyor. Birinci devre itibariyle Gençlerbirliği ve Altay ile iş kazası gibi iki mağlubiyetimiz ve yanlı hakem hataları olmasaydı, yerimiz zirvede olacaktı.
  • Boluspor
    15 Ocak 2023 • 10:55
    SElMANİ'yi kaybetmeyecektiniz. büyük potansiyel kaybettiniz.. adam lastik gibi uzayuıp gol kurtarıyordu. İyi bir kaleci antrenörü ve azimli çalışma selmaniyi efsane yapar.
  • Bolusporaoneri
    15 Ocak 2023 • 11:03
    Bolusporlu yöneticilere çağrımızdır. Kulübe modern yenilikler şart Manisa size örnek olsun adamların yeni logosuna bakın BOluspor Boluyu temsil etmeli yani YEŞİLİ ! ACilen renkler arasına yeşil eklenmeli.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.