VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BİR HAFTADIR PARTİNİN ÖNÜNDE ÇÜRÜYOR AK PARTİ İL TEŞKİLATINI ERDOĞAN’A ŞİKAYET ETTİ

14 Ocak 2023

................................................

HABER: Gülce ÖĞÜLENER

2023 yılına girilmesiyle birlikte bütün partiler seçim çalışmalarını hızlandırdı. Seçim çalışmaları için Bolu’ya da araç gönderen AK Parti, Tanju Özcan’ın radarına takıldı. Bir haftadır aracın parti binası önünde çürüdüğünü dile getiren Özcan, Bolu AK Parti İl Teşkilatı’nı Cumhurbaşkanına şikayet ederek, “Bu sefer kaybettirecekler” dedi.

Yaklaşan Haziran seçimleri öncesinde partiler çalışmalarını hızlandırdı. Seçim çalışmalarına başlayan Ak Parti, Bolu’ya da araç gönderdi. Seçim çalışması için gönderilen aracın parti binası önünde durması Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın radarına takıldı. Tanju Özcan sosyal medyada yaptığı paylaşım ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Bolu AK Parti İl Teşkilatını şikayet etti.
“BU SEFER KAYBETTİRECEKLER”
Özcan yaptığı paylaşımda seslenerek,” Sayın Cumhurbaşkanım; Seçilme şansınızın çok az olduğunu bildiğiniz halde gece gündüz azimle çalışıyorsunuz. Çalışsınlar diye Bolu Ak Parti teşkilatına da araç göndermişsiniz ama araç bir haftadır partinin önünde çürüyor. Bilginiz olsun. Bu sefer kaybettirecekler” ifadelerini kullandı.

6 yorum yapılmış
  • Hayrdr
    14 Ocak 2023 • 06:35
    Sen hem kendin hemde CHP'yi bitirdin Bolu'da.Kendi gözündeki kütüğü görme başkasının gözündeki kibrit çöpüne laf et.İşin gücün yok boş işler peşinde koş.Mirkrlam diye bir sanatçı vardı sen de onun gibi boşa koşuyorsun.
  • Garipbirkyl
    14 Ocak 2023 • 09:10
    By Tanju yine üzerine vasife olmayan işlerle meşgul oluyor Sana ne sen işine bak
  • Haydar
    14 Ocak 2023 • 09:28
    Her yer sokak köpekleri ile dolu sürü halinde tüm mahallelerimizde dolaşıyor bu kadarı normal mi sayın Başkan….. kimin arabası çürüyor çürümüyor diye gözetleyeceğinize keşke mahalleleri gezseniz de sürü halinde başıboş gezen köpekleri sizde görseydiniz. Eskiden yürüyüş yapabilirdik şimdi arka sokaktaki bakkala araba ile gidiyoruz
  • hansmller14
    14 Ocak 2023 • 17:31
    vay be millet ne fanatik..partilerine laf söyleyeceğine sülalelerine laf söyleseydin daha iyiydi..milletin güçüne gitmiş..
  • Seyfi
    15 Ocak 2023 • 00:15
    Kimin kaybedeceği. Kimin kazanacağı senı alakadar etmez. Sen işine bak. Bolunun dertleri bittide sıra seçım çalısmasınamı geldi by baş kan
  • Kemal
    17 Ocak 2023 • 02:00
    ALPAĞUT MAHALLESİ 200. SK BARAKA EVİN ÖNÜ (216 VE 217 SOKAKLARIN KESİSTİĞİ NOKTA TİLİA EVLERİNE GİDERKEN) YOL PARKE TAŞLARI 5 AYDIR SÖKÜLDÜ YERİNE KONMADI. ANA YOL ORASI OTOBÜS DURAĞININ OLDUĞU YER. Bİ GAYRET BAŞKAN. ŞOVDAN KALAN ZAMANLARDA BİRAZ DA BELEDİYE HİZMETİ.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.