VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KURT’TAN ERDOĞAN’I ALKIŞLAYAN GENERALLERE TEPKİ

13 Ocak 2023

............................................................

CHP Bolu Milletvekili aday adayı Ahmet Kurt, Bolu’nun tarihi ilçelerinden Göynük’e giderek partisinin ilçe başkanı ve yöneticileriyle bir araya geldi. Parti ziyaretinde konuşan Kurt, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerini toplantıda bulunan Genelkurmay Başkanı ve kuvvet komutanlarının alkışlamasına tepki gösterdi.

CHP Bolu milletvekili aday adayı Ahmet Kurt, seçim çalışmaları kapsamında Bolu’nun Göynük ilçesine giderek partisinin ilçe başkanlığını ziyaret etti. Kurt, CHP Göynük İlçe Başkanı Necdet Yıldıran, Göynük eski Belediye Başkanı Mehmet İşcan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Partisinin ilçe başkanı ve yöneticileriyle ülke gündemine ilişkin istişarelerde bulunduğunu belirten Kurt, “Memleketimizin ekonomik ve sosyal sorunları ile yaklaşmakta olan seçimler konusunda bilgi alışverişi yaparak istişarelerde bulunduk. Yarin yanağından gayri her yerde her şeyde hep beraber dedik.” dedi.

İKTİDAR OLDUĞUMUZDA GÖYNÜK’Ü TURİZM ALANINDA DAHA DA GELİŞTİRECEĞİZ

Tarihi dokusuyla yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan Göynük’ün turizmden daha fazla faydalanması için çalışacağını vurgulayan Kurt, “Fatih Sultan Mehmet’in hocası Akşemseddin Hazretleri’nin türbesinin de bulunduğu tarihi ilçemiz her yıl binlerce turistin akınına uğruyor. Seçimlerin ardından iktidar olduğumuzda Bolumuzun güzide ilçeleri arasında yer alan, mimarisiyle göz dolduran ilçemizin turizm alanında tanıtımının yapılması, ilçeye yapılacak yeni yatırımlar ve projeler için hep birlikte çalışacağız” diye konuştu.

GENERALLERİN ERDOĞAN’I ALKIŞLAMASINA TEPKİ

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerini toplantıda bulunan Genelkurmay Başkanı ve kuvvet komutanlarının alkışlamasına tepki gösteren Kurt, şunları söyledi:

 

 

“AK Parti Genel Başkanı  ve aynı zamanda Cumhurbaşkanı olan sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu olan bir partinin CHP’nin genel başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirirken Türkiye Cumhuriyeti devletinin generalleri alkış tutamaz, tutmamalı. Bu fotoğrafla bize ne söylenmek isteniyor. Unutulmasın ki bizler bu ülkeyi, bu cumhuriyeti küllerimizden kurduk. Yedi düvele ve keşke Yunan kazansaydı diyen zihniyetle savaşarak bu günlere geldik. Generallerimizin alkış yerine içeride esir tutulan 85 yaş üstü general arkadaşlarının yasını tutsunlar. Generallerimiz derhal serbest bırakılmalı. Ömürlerinin son günlerini aileleri ile birlikte geçirmelidirler. “

 

 

.

1 yorum yapılmış
  • Misafir
    13 Ocak 2023 • 18:46
    Başkomutan,alkışlanır yuhlanmaz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.