VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÖZCAN'DAN ÖZELEŞTİRİ...

11 Ocak 2023

....................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sert çıkışları ve sosyal medyada öne çıkan paylaşımları nedeniyle belediye olarak yaptıkları çalışmaların ikinci plana atıldığına dikkat çekerek, “Bolu halkı beni şuan da yaptıklarımla çok fazla değerlendiremiyorlar. Yaptıklarım söylediklerim yüzünden ikinci planda kalıyor. Söylediklerimle değil yaptığım icraatlarla konuşulmak istiyorum” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, görev süresi içerisinde yaptıkları çalışmaları ve yeni projelerini Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin Yeniyıl gazetesine açıkladı. Özcan, “Bolulular beni şuan da yaptıklarımla çok fazla değerlendiremiyorlar. Niye dersek yaptıklarım söylediklerim yüzünden ikinci planda kalıyor. Söylediklerimle değil icraatlarımla Bolu’da konuşulmak istiyorum” diye konuştu.

“ALAATTİN YILMAZ’IN 15 YILDA YAPTIKLARINA BAKIN BİRDE BENİM 4 YILDA YAPTIKLARIMA”

Bolu’da yaptıkları çalışmalar ve yeni projeler hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Özcan, “Türkiye’nin belediye tarafından yapılan ilk camisini tamamlamak üzereyiz. CHP’li biri olarak cami yaptırıyorsunuz bu önemli bir şey. Yıllardır konuşulan kanal yolunun kapatılması meselesi beni dönemimde hızlı bir şekilde çözüldü tamamlanmak üzere. Onun dışında yıllardır çok eski durumda olan aşevini aldık ve onun yerine modern bir gıda bankası oluşturduk. Bolumuza bir çok kafe kazandırdık. Belediyemize ek hizmet binası kazandırdık, itfaiye binası kazandırdık. Alaattin Yılmaz’ın 15 yılda yaptıklarına bakın, birde benim 3.5- 4 yılda yaptıklarıma. Attığımız asfalt miktarına bir bakın. Döşediğimiz kaldırıma bakın. Altyapı konusunda kim nereye ne kadar boru döşemiş bunları rakamsal olarak kıyaslayın. Biz belediyecilik konusunda belki şey olmasın ama ben Yılmaz Hocanın bile pabucunu dama atmışım gibi geldi” dedi.

Haber: Mert Minisker 

6 yorum yapılmış
  • AKA
    11 Ocak 2023 • 08:52
    TANJU BEY UMARIM ŞAKA YAPIYORSUNUZDUR ŞU AN OTURDUĞUNUZ BELEDİYEYİ BİLE ALADDİN YILMAZ YAPTI :)
  • Yldz
    11 Ocak 2023 • 11:04
    Baktım ancak boş ve incitici konuşmaların haricinde pek bir şey göremedim.
  • Bolulu
    11 Ocak 2023 • 11:38
    Sayın başkan ilk icraatın suya indirim olsun seçimde bir TL yapacak demiştin
  • Sebenli
    12 Ocak 2023 • 03:52
    Tanju Özcan ın başarılarının devamını diliyoruz.
  • tanju
    13 Ocak 2023 • 02:36
    Milletin aklıyla dalga geçiyor, yağtığı hiç bir icraat halka dokunan icraat değil, itfaiye binasının veya imaret binasının yenilenmesi mi bolu halkına hizmet oluyor ? Refüje ışıldak takmakla başkan olunmuyor malesef, kanal yolunuda dsiden sorumlu bakan yardımcı fatih metin sayesinde yaptığını unutuyor. Yaptığı popülizmden başka bişey değil, yazık inanan insanlara.
  • Haydar
    13 Ocak 2023 • 10:47
    Yoruma video ve resim yükleme özelliği olsaydı Alpagut, borazanlar, Alpagutbey, kalıcı Konutlar ve paşaköyde çektiğim sürü ile gezen köpekleri yüklerdim. Belediye önce bu soruna çözüm bulsun. Hizmetini görelim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.