VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'Lİ KURT'TAN HÜKÜMETE SERT TEPKİ

7 Ocak 2023

.................................................................................

CHP Bolu Milletvekili aday adayı Ahmet Kurt, Bolu Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen’i ziyaret etti. Sahaya inerek çalışmalarını sürdüren Kurt, vatandaşın açlığa terk edildiğini ve tek derdinin geçim olduğunu vurgulayarak bunun sistemli ve bilinçli olarak yapıldığını söyledi.

CHP Bolu Milletvekili aday adayı Ahmet Kurt, sahadaki çalışmalarına ve temaslarını sürdürüyor. Bolu Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen’i ziyaret eden Kurt, muhtarların sorunlarını dinledi. Yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle üreticinin de tüketicinin de mutlu olmadığının altını çizen Kurt, “Kime sorsan dertli. Üretici 2002’de mazotu 1.40 kuruştan alıyordu şimdi 24 TL. Gübre’nin tonu 2002 yılında 178 TL iken bugün 13 bin TL olmuş. Üretici halinden hiç memnun değil. 2002 yılında bu tüketici, memur, esnaf, çalışan, emekli, o dönem asgari ücretin üç katı maaş alırken şimdi asgari ücretin altında maaş almaya mahkum edildi. Bazı çevrelerde seçimin hiçbir önemi kalmamış. Benim halkım öyle bir açlığa terk edilmiş ki vatandaşın birinci derdi geçim olmuş. Bu sistemli ve bilinçli yapılıyor. Halk kafasını kaldırmasın, araştırmasın sadece ekmek yesin karnını doyursun.” dedi.

AK PARTİ VE MHP YOLSUZLUK  DOSYALARINI MECLİSTE NİYE REDDEDİYOR

Türkiye Büyük Millet Meclisinde araştırılması için verilen tüm yolsuzluk dosyalarının AK Parti ve MHP’nin oylarıyla reddedildiğini hatırlatan Kurt, şunları söyledi:

“Bu araştırma önergeleri niye reddedilmiş? Neden? Neden araştırılmıyor? AK Parti ve MHP’ye oy vermiş seçmenler bunu bizden önce sorgulamalı. Benim oy verdiğim parti yolsuzluk yapmaz, zan altında kalmaz, kalmamalıdır demeli. Benim halkım bunu hak etmiyor. İktidara geldiğimizde önceliğimiz adalet, eşitlik, barış, vicdan, merhamet olacak. Ülkenin gelirleri ülkenin insanlarına eşit dağıtılacak. En önemlisi insan olacaktır.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.