VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AKTAŞ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

6 Ocak 2023

..........................

HABER:Tevhide İrem ZORLU- Serap VARLIK

İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş’ın 14 Ocak’ta gerçekleşecek parti kongrelerinde başkanlığa aday olmayacağını duyurmasının ardından, Bolu Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürü Burhan Aktaş Bolu İYİ Parti il ve ilçe yönetimlerinin de uygun görmesiyle başkanlığa aday olacağını açıkladı.

İYİ Parti Bolu İl Başkanlık binasında yapılan toplantıya, İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, Bolu Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürü Burhan Aktaş, İYİ Parti il ve ilçe başkanları, İYİ Parti üyeleri ve başka siyasi partilerden İYİ Partiye üye olan vatandaşlar katıldı.


AKTAŞ YÖNETİME ADAY OLDU
İl ve İlçe yönetiminin uygun görmesiyle aday olduğunu söyleyen Burhan Aktaş, “1983 yılında bankacılıkla başladı son 12 yıl şube müdürlüğü yaparak 2015 yılı tamamladım. İl Başkanı’nın daveti ile katıldım. Sayın Ahmet Örnekbaş 14 Ocak’ta 2023 tarihinde yapılacak olan kongrede talip olmayacağını bildirmiştir. Sayın Ahmet Örnekbaş’ın aday olmamasından dolayı il ve ilçelerimizin yönetimlerinin uygun görmesiyle bu göreve aday olduğumu bildirmek isterim. 14 Ocak’ta yapılacak olan bu kongrede liderimiz Sayın Meral Akşener hanımefendiye çıktığı bu kutlu yolda yeni yönetimimizle yapacağımız çalışmaları duyurmak istiyoruz” dedi.


TÜRKİYE'MİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ 
Burhan Aktaş’ın adaylığını açıklamasından sonra İYİ Parti’ye yeni katılan üyelerin rozet takma töreni gerçekleştirildi. İlk rozet takılan ve eski MHP milletvekili aday adayı olan Eyüp Ahi üye olan kişiler adına teşekkür eden Eyüp Ahi, “Emekli öğretmenim. Türk Ocakları eski başkanıyım. Mansur başkanımla beraber MHP’ye milletvekili aday adayı oldum. Türk Eğitim Sen’in ilk yönetiminde bulundum. Bolu Sürdürülebilir kalkındırma Derneği’nin başkanlığını yapıyorum. Türkiye’mize milletimize bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Ben ülkücü yaşadım, ülkücü yaşıyorum ve ülkücü öleceğim. İnşallah hayırlı işlere imza atarız. Herkese hayırlı olsun” diyerek konuşmasını bitirdi.

2 yorum yapılmış
  • Taner
    6 Ocak 2023 • 12:34
    Uusuf Cebe gibi biri varken tanınmayan bu arkadştan katkıyı nasıl beklersiniz birileri yine oyun peşinde
  • Nihathoca
    15 Ocak 2023 • 17:03
    Başbuğ Alparslan Türkeş'in fotoğraflarıni göremedim.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.