VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HAKKI FİDAN BAŞKANLIĞI BIRAKIYOR

4 Ocak 2023

...............................................................

Bolu Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan iki dönem yaptığı oda başkanlığına yeniden aday olmayacağını açıkladı. Başkanlık için Selim Özer’i aday gösteren Başkan Fidan, “Başkanlığa adaylığını koyan Selim Özer'e seçilen tüm delege arkadaşların desteklerini bekliyoruz” dedi.

Bolu Ziraat odası başkanlığı görevini 2 dönemdir başarıyla sürdüren Başkan Hakkı Fidan, aday olmayacağını açıkladı. 8 senedir dolu dolu hizmetlere imza atan Başkan Fidan, oda başkanlığına adaylığını koyan ve 8 senedir kendisinin yanında olan Selim Özer için delegelerin desteklerini istedi.

“İKİ DÖNEM DOLU DOLU HİZMET ETTİM”

Hakkı Fidan konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “8 senedir Bolu Ziraat Odası Başkanlığını yapmaktayım. İki dönem dolu dolu hizmet ettim. Rahatsızlığımdan dolayı şubat ayında yapılacak olan ziraat odası seçimlerinde başkanlığa aday olmayacağım. İki dönem boyunca yönetim kurulu ve oda meclis üyeleri arkadaşlarımla güzel çalışmalar yaptık. Ziraat Odasının haklarını savunduk ve önemli katkılarda bulunduk. Benimle yönetimde yer alan başkan yardımcısı Selim Özer, Ziraat Odası Başkanlığına adaylığını koymuştur. Ziraat odası olarak başlattığımız projelerin devam ettirilerek çiftçimizin istifadesine sunulması için yönetimde devamlılık Selim Özer'in adaylığının en önemli gerekçesidir. Zira tüm projelerin hazırlanması planlanması ve uygulanmasında büyük katkıları vardır” dedi.

“SELİM ÖZER'E, SEÇİLEN TÜM DELEGE ARKADAŞLARIN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ”

Başkan Fidan son olarak, “Bugün itibariyle yeni ziraat odası binası inşaatı, Mısır Kurutma Tesisine 2 adet 1000'er tonluk Çelik Silo Projesi ve Makine Ekipman Parkı Tesisi Projesi uygulayacağımız projeler arasındadır. Başkanlığa adaylığını koyan Selim Özer'e, seçilen tüm delege arkadaşların desteklerini bekliyoruz. Bugüne kadar şahsıma, yönetim kurulu ve oda meclisimize verdikleri desteklerden dolayı tüm delege arkadaşlara yürekten teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.