VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EYT'LİLER SGK'YA AKIN ETTİ

3 Ocak 2023

......................

Bolu’da EYT için bugüne kadar 7 bin kişi başvuru yaptı. SGK Bolu il binasının önünde uzun kuyruklar oluşurken, 4 bin kişinin askerlik, 3 bin kişinin ise doğum borçlanması için başvuru yaptığı öğrenildi.

Bolu Takip Gazetesi’nden Sefa Günay’ın haberine göre, EYT’lilerin merakla beklediği müjdeli haber geçtiğimiz gülerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasıyla geldi. 1999 yılında sigorta girişi olan ve prim gününü doldurmasına rağmen gelen yasayla birlikte emeklilikte yaş sınırına takılanlar gelen müjdeli haberle Sosyal Güvenlik Kurum’larına akın etti.

SGK’YA AKIN ETTİLER

Bolu’da, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın EYT açıklamasının ardından hak kazanan vatandaşlardan askerlik ve doğum borçlanması işlemleri için Sosyal Güvenlik Kurumu’na 7 bin başvuru yapıldı.

4 BİN KİŞİ ASKERLİK, 3 BİN KİŞİ DE DOĞUM BORÇLANMASI İÇİN BAŞVURU YAPTI

Vatandaşların uzun kuyruklar oluşturduğu Bolu Sosyal Güvenlik Kurumu’na Erdoğan’ın açıklamasının ardından 4 bin kişinin askerlik, 3 bin kişinin ise doğum borçlanması için başvuru yaptığı öğrenildi. Taleplerin yoğun şekilde devam ettiği SGK’da, hak kazanamayanların da bilgi almak için giderek yoğunluğa neden oldukları öğrenildi. Yetkililer, yaşanan yoğunluğun azalmasına yönelik olarak emekliliğe hak kazananların acele etmemeleri konusunda tavsiyede bulundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.