VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BELEDİYE ŞİRKETİNİN HEDEFİ İLK 500...

3 Ocak 2023

.........................

Haber: Bülent VELİOĞLU

Bolu Bel. A.Ş.  Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sarıyıldız, “Şirketimizi Türkiye’de ilk 500’e sokabileceğimiz bir kurum haline getirmek istiyoruz. Bütçe olarak 150 milyonu geçtik. Şirketimizi her geçen gün büyütüyoruz. Tanju Özcan başkanımızın önderliğinde şirketimizi daha ileriye taşıyacağız” dedi.

Bolu Belediyesi’nin şirketi Bolu Bel. A.Ş. her geçen gün büyürken, şirketin Genel Müdürü Ali Sarıyıldız, “Göreve geldiğimizde şirketimizin borç yükü çok fazlaydı. Şirketimizi vizyon olarak daha iyi bir yere taşımak için çalışmalar yaptık. Bununla ilgilide ilk olarak şirketimizin bütün borçlarını kapattık. İhalelere girebilecek şekillere getirdik. Çok şükür bugünlere kadar geldik“ dedi.

“HER GEÇEN GÜN BÜYÜYORUZ”

Bolu Bel. Aş. olarak beton boru üretimi, taş üretimi, alt yapı, kanal kapatma gibi birçok alanda çalıştıklarını söyleyen Ali Sarıyıldız, “Beton boru üretiyoruz, taş üretimi yapıyoruz. Alt yapı çalışmaları ile ilgili her şeyi yapmaktayız. Bununla birlikte kanal kapatma ile ilgili çalışmaları yaptık ve onun alt yapı oluşumunu sağladık. Aynı zamanda beton santralini genişleterek 2. beton santralini kurduk. Yani her geçen gün büyüyoruz” diye konuştu.

“HEDEFİMİZ İLK 500’ E GİREBİLMEK”

Bolu Bel A.Ş’nin daha çok taş üretimi ve daha çok beton üretimi ile ilgili olduğunu ve sürekli bunları geliştirmek için çok çalıştıklarını söyleyen Sarıyıldız, “Şirketimizi Türkiye’de ilk 500’e sokabileceğimiz bir şirket haline getirmek istiyoruz. Şirketimiz taş üretimi ve daha çok beton üretimi ile ilgili çalışmalar yapıyoruz. Nasıl kalıplar alıp daha değişik ürünleri piyasaya üretebiliriz diye düşünüyoruz.” ifadelerine yer verdi.

150 MİLYONLUK BÜTÇE

Bütçe olarak 150 milyonu geçtiklerini ifade eden Ali Sarıyıldız, yeni yılda da çalışmalarına aynen devam edeceklerini ve üreteceklerini ifade etti. Sarıyıldız, “Bütçelerimizi arttırmaya çalışıyoruz. Nasıl üretebiliriz, nasıl faydalı olabiliriz diye uğraşıyoruz. İnşallah en yakın sürede  Bolu Bel Aş şirketimizi daha iyi noktalara getirmeye özen göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

“TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKINI YEMEYİZ”

Tasarruf yaparak bugünlere geldiklerini söyleyen Bolu Bel. A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sarıyıldız, “Biz burada her şeyi tasarruf yaparak sağladık. Yetim hakkı yemeden bir kuruşuna bile dokunmadan şirketimizi nasıl yönetebiliriz diye çalışıyoruz. Tanju Özcan başkanımızın önderliğinde şirketimizi daha ileriye taşıyacağız” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.