VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İYİ PARTİ’DE HAREKETLİ GÜNLER…

30 Aralık 2022

................................................

Haber: Bülent VELİOĞLU

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz’ın görevinden istifa ederek İYİ Parti’den milletvekili aday adaylığı için istifasını vereceği öğrenildi. Yılmaz’ın yerine ise İYİ Parti Bolu Belediye Meclisi Üyesi Hasan Hakan Alpaslan’ın getirileceği iddia edildi.

2019 yılın Tanju Özcan’ın Belediye Başkanlığı görevine gelmesiyle birlikte İYİ Bolu İl Teşkilatı üyelerinden olan Ahmet Yılmaz, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı görevine getirilmişti. Yılmaz’ın başarıyla sürdürdüğü başkan yardımcılığı görevinden istifa edeceği öğrenildi. İYİ Parti’den Milletvekili aday adaylığı için istifa edecek olan Yılmaz’dan boşalacak Belediye Başkan Yardımcılığı makamına ise İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Hasan Hakan Alpaslan’ın il yönetiminin destekleriyle getirileceği iddia edildi.

Önümüzdeki günlerde istifasını vermesi beklenen Ahmet Yılmaz, Milletvekilliği için Bolu’da çalışmalara başlayacak.

 

2 yorum yapılmış
  • memett
    31 Aralık 2022 • 13:56
    bla bla bla
  • 1234
    1 Ocak 2023 • 02:23
    Kim kiminle birlikte olduğunu gözden geçirsin. Ömür çok kısa hiç bir şeye emin olun değmez. Hele hele dünya malı dünyada kalır. İmanı olan için ahirette hesap var cennet var cehennem var. Kim kiminle birlikte ise o da ondandır Mevla müşrik ve münafıklıktan muhafaza eylesin. Rabbim huzur çıktığımızda hem bu alemde hemde ahiret âleminde mahzun ve mahçup eylemesin. Hidayet eylesin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.