ÖRNEKBAŞ İSTİFA EDİYOR…

.................................................

ÖRNEKBAŞ İSTİFA EDİYOR…
Paylaş
A-A+ Paylaş

İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, milletvekili aday adaylığı için başkanlıktan istifa edecek.

2018 yılından bu yana başarılı bir şekilde İYİ Parti Bolu İl Başkanlığı görevini yürüten Ahmet Örnekbaş, görevinden istifa edecek. Milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa edeceği öğrenilen Örnekbaş’ın iddialara göre 2023 Genel Seçimleri öncesi İYİ Parti Bolu 1. Sıra Milletvekili Adayı olacağı belirtiliyor.

Önümüzdeki günlerde Örnekbaş’ın istifasını vereceği öğrenildi.

4 yorum yapılmış

  • Yldz (3 yıl önce)
    Allah korusun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetteke (3 yıl önce)
    Boluya Ahmet başkan gibi birinin milletvekili olması çok şey kazandırır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bayandan (3 yıl önce)
    Zırnık oy yok ne sana nede partine,gizli ortağınız hdp oldugunu unutmayın ne sana nede partine güven yok,oyda yok para harcama bence ne yaptın ortada ne var onu söyle.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Tanju yok, Chp'nin şansı azaldı. Eğer kazanacak aday oysa elbette 1.sıra, aksi halde 2.olur
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.