VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA KADINLAR ARTIK İSTEDİKLERİ YERDE İNECEK...

29 Aralık 2022

............................

Özel haber: Gülce ÖĞÜLENER
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından hayata geçirilen, ‘Kadın istediği her yerde iner’ projesi Bolu’da da başlıyor. Kadınlar halk otobüslerinde saat 18:00’dan sonra istedikleri yerde inebilecekler. Proje Ocak ayı içerisinde hizmete girecek. 

Sosyal belediyecilik anlamında bir çok projeye imza atan Bolu Belediyesi, geçtiğimiz yıl Ankara’da Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen, saat 19:00’dan sonra EGO otobüslerinde kadınlar istedikleri yerde inerler projesini kent merkezinde de hizmete sokuyor.

PROJE OCAK AYINDA HAYATA GEÇİYOR

Bolu Bel A.Ş. Otobüs İşleri Müdürü İsmail Çiftçi, “Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan’ın isteği doğrultusunda, kadın istediği yerde inebilir uygulamasını başlatacağız ve bunun alt yapısını hazırlıyoruz. Kısa süre sonra proje hayata geçirilecek. Başkanımız bu projeyi çok önemsiyor. Saat 18:00’dan sonra kadınlar belediye halk otobüslerinde istedikleri yerde inebilecekler. Projeyi Ocak ayı içersinde hayata geçirmeyi hedefliyoruz” dedi.

4 yorum yapılmış
  • Rask
    29 Aralık 2022 • 07:26
    Birde kadin erkek esit derler
  • 1800densonraaaaaa
    29 Aralık 2022 • 10:38
    bşkan nız seçimden önce verdiği vaatleri yerine getirsin...!!kitapçık bastırmıştı ya..?ha o verdiği vaatleri yapsın??bu da iyi bir numara, çoook iyi belki seçimde oy alusunuz ........?ama nafile geldiğiniz gibi gideceksinuz.....!!!!küpçü dükyanlarınıza????haydeeeeee
  • Yldz
    30 Aralık 2022 • 10:56
    Ankara da Mansur yaptıysa kesin iyi bir şeydir. Çok büyük bir yenilik. Bu projeyle Bolu kurtuldu artık.
  • BoluluyumBolulu
    30 Aralık 2022 • 18:19
    Geç saatlerde Kadınlar otobüs duraklarında inince korkuyorlar Duraklar ya Issız yerlerde yada Evlerine epey uzakta kalıyor gece otobüsten inince epey 15 20 dakika yol yürüyen bayanlar var bilhassa kışın sokaklarda kimseler olmuyor bayanlar korkuyorlar ülkede nede olsa her ülkeden ne İdüğü belirsiz Kaçak gelmiş yabancılar var bayanları korumaya almak lazım
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.