VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MAHKEME ŞAHIS HAKKINDA KARARINI VERDİ

27 Aralık 2022

...........................................

Bolu Belediye Binası’nda bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bolu’da Belediye binasına girerek tartışma yaratan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay, saat 12.00 sıralarından Bolu Belediye Binasında Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz'ın makamında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, pazarcılık yaptığı iddia edilen Hakan A., pazar yeri açmak için girişimde bulunarak Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz'dan randevu aldı. Belediye binasına gelen Hakan A., Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz ile görüşmek için özel kalem müdürlüğüne gitti. Alkollü olduğu iddia edilen Hakan A., özel kalem personeli ile tartışmaya başladı. Elinde bıçak olduğu iddia edilen Hakan A., zabıta ve belediyede görevli polis ekipleri tarafından göz altına alındı.

Öte yandan Hakan A., gözaltına alındığı esnada bir zabıta memuruna tehditler savurdu. Saldırganın tehditlerinden dolayı zabıta memuru şikayetçi oldu. Tanju Özcan’ın ise şikayetini geri çektiği öğrenildi.

Hakan A. çıkarıldığı mahkemece silahla tehdit suçundan tutuklandı.

3 yorum yapılmış
  • brahim
    27 Aralık 2022 • 13:11
    Adamsın sayın başkanım inşaallah bu sefer cumhur başkanı olarak görmek istiyoruz
  • Bayandan
    28 Aralık 2022 • 02:07
    Sizde buraya eleştirileri yazsaniz demokratik olurdu haber i zaman değer kazanırdı ama tarafsız olmadiginiz için sadece yazıdan ibaret.
  • HakHukuk
    28 Aralık 2022 • 02:58
    Hemen Tanju Özcan Bilgisayarın karşısına geçip elektronik dilekçe yi yazmıştır önce den milletvekili iken. Türkiye Büyük Millet Meclisi ni karıştırmak için bahane üzerine bahane arıyor du baya görende bir yapıyor diye insan sanıyor du millet insan sandı belediye başkanı seçti şimdi derdi boluyu karıştırmak, milletvekili kısvesi altında meclis te fetoyu PKK meclise davet etti 15 temmuz un gerçekleşmesine vesile oldu..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.