VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İYİ PARTİLİLER ANKARA'DA BULUŞTU

26 Aralık 2022

............................................................

İYİ Parti Bolu İl Teşkilatı Ankara’da düzenlen olan “Kadın yükselecek, Türkiye güçlenecek” programına katılmak üzere Ankara’ya gitti.

İYİ Parti, ”Kadın Yükselecek, Türkiye Güçlenecek’’ temasıyla Ankara’da Büyük Kadın Buluşması düzenledi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,  Türkiye’nin dört bir yanından Ankara’ya gelen Kadınlarla Ankara Arena Spor Salonunda buluştu. Bolu’dan,  İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, İlçe Başkanı Murat Güler,  Belediye Meclis Üyeleri, Teşkilat Başkanları, Kadın Politikaları ve Üyelerin katılım sağladı.

İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Ünzile Yüksel’in konuşması ile başlayan buluşmada salonun doluluğuna dikkat çeken Yüksel, Salona sığmayan kadınlara teşekkür ettikten sonra kız çocuklarının ve Kadının ikinci sınıf görüldüğü bu sistemde yaşanan sıkıntıları dile getirdi.”

Yüksel; “Öfkeliyiz öfkemiz büyük Genel Başkanımızın önderliğinde yarının Türkiye’sine olan umudumuz daha büyük, yarının bugünden çok daha iyi olması çalışmayı gerektiriyor. Genel Başkanımızın baş koyduğu bu yolda Türk Kadınları olarak onun arkasından koşmaya gayret ediyoruz. Derdini dinlemediğimiz hiç bir kadın kalmasın istiyoruz. Kapı çal Gönül al çalışmamızla binlerce kadına ulaştık çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise “Aynı Tomris Hatun gibi, Hayime Ana gibi, Raziye Begüm Sultan gibi, Süyümbike gibi bugün de tarih yazacak kadınlara selam olsun.” sözleriyle başladı konuşmasına.

‘BAŞBAKAN MERAL’ SLOGANLARI YÜKSELDİ

Konuşması sırasında kalabalıktan yükselen ‘Başbakan Meral’ sloganlarına kayıtsız kalmayan Akşener, “Önce bu ucube sistemi değiştireceğiz. Sonra da elbette İYİ Parti Genel Başkanı Başbakan Meral olacak.” ifadelerini kullandı.

“HAKSIZLIĞA RAĞMEN BURADAYIZ”         

Akşener; “Partimizin kuruluş dönemine gittim. O gün bize denmişti ki bu partiyi kuramazsınız, müracaat ederseniz 3 ay sonra evrakı alırsınız. Ama siz benim arkamda dimdik durdunuz. O evrakı o gün aldık biz. Çünkü siz buradaydınız siz burada olduğunuz için Türkiye’nin her yerinden kendi azığını kendi cebinden getirerek geldiniz. Allah cesurların, hakikatin, iyilerin yanında olduğu için o kadar haksızlığa rağmen buradayız. Ve ilk seçimde grup kurduk. Sonra 1 Nisan oldu, hatırladınız mı? Kongre yaptık yine doldurdunuz. Yine devlet parası alamamışız. Burayı ve içerisini tıka basa şereflendirdiniz. Sonra abiler korktu apar topar bizi seçime götürdüler. Siz yine buradasınız. Bu gece de kimse uyuyamayacak. Yine muhteremlerin rahatını bozdunuz. Bu irade o seçimde birinci parti çıkacağının iradesidir.

“ÖNCE BU UCUBE SİSTEM DEĞİŞECEK”

Elbette başbakan Meral olacak. Hem de onunla bununla pazarlık ederek değil, milletimizin iradesiyle partimiz birinci parti olarak başbakan Meral olacak. Siz istediğiniz için olacak. Ona buna yalvararak değil, onun bunun karşısında eğilerek değil. Önce bu ucube sistemi değiştireceğiz. Sonra da elbette İYİ Parti Genel Başkanı başbakan Meral olacak. Bir adım attık bir şey değişti her şey değişti. Eziyetin karşısında dimdik durarak, iftiraları yerle bir ederek bir şeyi değiştirdiniz her şeyi değiştirdiniz.” Şeklinde konuştu.

“TÜRK KADININI GÜCÜNÜ HERKES GÖRECEK”

Kadın buluşmasıyla ilgili değerlendirmede bulunan  İYİ Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Murat Güler; “Genel Başkanı yalnız bırakmayan onunla birlikte yürüyen bu ucube sistemi değiştirmek için kadının gücünü ortaya koyan, kadın varsa değişim var diyerek yaz kış demeden, evinde çocuğunu, işini gücünü geride bırakıp çalışan ve bugün bu salonda toplanan tüm kadınlara özellikle Bolu teşkilatının Kadınlarına teşekkür etti. Az Kaldı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi Kadınsız bir medeniyetin yükselemeyeceğini, Türk Kadınını gücünü herkes görecek, bugün burada bunun ilk işareti verilmiştir.” İfadelerini kullandı.

2 yorum yapılmış
  • Garipbirkyl
    26 Aralık 2022 • 06:51
    İyilerin iktidarına çok az kaldı
  • Bolulu
    26 Aralık 2022 • 17:58
    iyiler zaten iktidarda...gene gelecekler..milliyetçiyiz deyip chp nin,hdp nin kuyruğuna takılanlar 2028 i beklesinler
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.