VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'NUN GURURU İHRACAT REKORU KIRDI

24 Aralık 2022

..........................

Bolu’nun tanınmış firmalarından yurt içi ve yurt dışına patates üretimi yapan Golden Fries, Türkiye çapında ihracatta 3. olarak Bolu’nun gururu oldu.  İstanbul Yaş Meyve Sebze İhracatçılar Birliği tarafından ödül verildi.

 

İFLAS EDEN FABRİKAYI SATIN ALDILAR

Boluspor Yönetim Kurulu Üyesi Bolu’nun sevilen iş insanlarından olan ve Bolu’da bulunan Golden Fries firmasının ilimizde tek ortağı olan Erkan Bektaş, Türkiye geneli kendi alanında başarılı iş adamları ile Golden Fries markası adı altında kayyumda olan fabrikayı alarak adeta şaha kaldırdılar.

Bolu’da elini taşın altına koyarak ortakları ile birlikte bitti yok oldu denilen fabrikayı canlandırarak kötü izlenimleri üzerinden atan Golden Tarımsal üretim A.Ş’nin ortağı Erkan Bektaş ve girişimcilerle dünya piyasasında ismini duyurarak Bolu’nun gururu oldu.

Fabrikayı devir almadan zor bir göreve talip oldukları farkında olan yatırımcı grubu, 4 yılda pandemiye rağmen büyük bir yol kat ettiler. Golden Tarımsal üretim A.Ş, İstanbul Yaş Meyve Sebze İhracatçılar Birliği tarafından dondurulmuş ürünler ihracat ödülü dalında üçüncü oldu.

 

FABRİKAYI DÜNYA MARKASI YAPTILAR

İş insanı Erkan Bektaş ve ortağı Selim Doğan ile işlettikleri fabrikayı dünya markası yaptılar. Çok ortaklı Golden Tarımsal üretim A.Ş geçtiğimiz aylarda “Golden Fries” markası adı altında birçok ünlü markaya parmak patates ihtiyacını gidermekte.

Bu ödülü alana kadar çok zor şartlardan geçen ve 120’ye yakın çalışanının öncelikle güvenini kazanan şirket ortakları öncelikle Golden Tarımsal üretim A.Ş bünyesinde bir aile ortamı sağlayıp başarının öncelikle temelini atmış oldular.

 

120 KİŞİYE İSTİHDAM

Gün geçtikçe büyümeye devam eden Golden Fries, Bolu’ya kattığı istihdamla alkışı hak ediyor. Golden Fries çatısı altında 120 yi aşkın kişi çalışıyor.

 

1 yorum yapılmış
  • altmktm
    24 Aralık 2022 • 11:02
    İflas eden fabrikada 4 gün calisip çıkmıştım maaşlar düzensiz ve geç yatıyordu fabrika içi makineler sikintiliydi Hayırlı olsun Erkan bey
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.