VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN'DAN ÇOK KONUŞULACAK SÖZLER

23 Aralık 2022

........................

HABER: GÜLCE ÖĞÜLENER

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, TV 100’de yayınlanan ‘Yüzler Kulübü’ programında, “Belediyelerde torpilsiz kimse olmaz, herkesin bir referansı var” dedi. Özcan’ın bu sözleri sosyal medyada büyük yankı buldu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, TV 100 kanalında katıldığı Gürkan Hacır ile Yüz Yüze Programı’nda gazeteci Erdoğan Aktaş’ın, “Belediye kadroları nasıl kuruluyor?” sorusuna, “Herkesin bir referansı var. Dolayısıyla belediyelerde torpilsiz çalışan yok” dedi.

“HERKESİN REFERANSI VAR”

Belediyelerde torpilsiz kimsenin çalışmadığını söyleyen Özcan, “Herkesin bir referansı var. Dolayısıyla belediyelerde torpilsiz çalışan yok. Temizlik işçisinden, kat görevlisinden, güvenliğinden tutun hepsinin var” dedi. Bunların hepsini Belediye başkanlarının bilgisi dahilinde olmadığını söyleyen Tanju Özcan, “Belediyelerde başkan yardımcıları var, müdürler vardı. Ben size açıkça söylüyorum. 500 kişi mülakata çağrılıyor, 100 kişi alınıyor. Böyle olmamalı, ama maalesef durum bu” şeklinde konuştu.

Çalışan ve işçi alımlarında parti konusunda ayrım yapılmadığını söyleyen Tanju Özcan “Benim belediyemde her partiden insan çalışabilir. Ben tamamen tarafsız çalışıyorum. Hatta bu nedenle çokça eleştiri de alıyorum” dedi.

6 yorum yapılmış
  • bayanx
    23 Aralık 2022 • 15:39
    Evet her partiden insan var ama torpilli ay pardon referanslı olanları alıyorsunuz.
  • BolubeyimetinbendereferansyokTanju
    23 Aralık 2022 • 18:37
    Bende refarans yok Tanju
  • Garipbirkyl
    24 Aralık 2022 • 03:41
    Seni nasıl hala CHP den atmıyorlar hayret Bir yönetim nasıl bu kadar aciz olabilir Yazık bu partiye umut bağlayanlara
  • GaribanBolulu
    24 Aralık 2022 • 05:02
    Bolu'da da ya kamu müdürleri ya Gül'ler ya Bey'lerdir etkili torpil. Yeni mezunları tepeden sözleşmeli yapabileceğiniz, işe aldırabileceğiniz seçenek budur. Bu referansların yanında ailenizin AK Partili olması tercih sebebidir.
  • HakHukuk
    24 Aralık 2022 • 14:07
    Tanju Özcan bu soruya hazırlıksız yakalandı belediye de torpilsiz liyakat siz eleman çalışmaz dedi 180 derece döndü emniyet ten arşiv araştırması ister belediye ller dedi bütün belediye ller torpil siz eleman çalıştırmaz dedi
  • Adalet
    25 Aralık 2022 • 01:57
    Tarafsız olarak yazıyorum bizim Türkiye de her hangi bir olay olsa ki kamu da ve yâ özel sektör de calisiyorsâ kim ve nerede okudugu liyakat i sabıkası feto terör örgütü ıle iltisaki varmı bakılır iktidar in Türkiye de temsilcisi kimdir Akp il başkanları bu millet bilgisayarı bozulsa Tayyip Erdoğan yaptı diyecek
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.