VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GENÇ İŞLETMECİ ÖĞRENCİ VE DAR GELİRLİ AİLELERİ UNUTMADI

23 Aralık 2022

.....................................................

İlimizde Albay Sokak üzerinde Green Cafe’nin genç işletmecisi Öztürk Arslantatar, ekonomik zorluk çeken öğrenci ve ailelere destek vermek için yardım kolileri dağıttı.

Tam bir yıl önce Tabaklar Mahallesi Albay Sokak’ta, özelliklere öğrencilere yönelik hizmete açılan Green Cafe’nin genç işletme sahibi Öztürk Arslantatar’dan örnek davranışa imza attı. Son aylarda ekonomik zorluk, gıda maddesi almakta sorun yaşayan, aileler ile yurt bulmakta zorluk çekerek kiralık evlerde yaşayan öğrencilere destek olmak üzere 20 koli gıda yardımı kolisi hazırlayan Arslantatar, “Alan el veren eli görmesin” deyimine uygun olarak, yardımları kapıların önlerine koyarak büyük bir hayır işledi.
GrEen Cafe işletmesi sahibi Öztürk Arslantatar; “Havaların soğudu şu günlerde bazı öğrenci ailelerin gıda ihtiyacı olduğunu öğrendim. Bu taşın altına elimizi koymak amacıyla, bir nebze de benim yardımcı olma ihtiyacı duydum, Genç arkadaşlarla tespit yaparak, 20 öğrenci ile aileyi tespit ederek, yardımlarımızı gerçekleştirdik. Yardım aileler kesinlikle bizleri görmediler ve kolileri kapılan önlerine koyarak zile basıp, evlerden ayrıldık. Benim gibi işletmelerinde bu kampanyaya destek olmalarını bekliyorum” dedi.

1 yorum yapılmış
  • 24 Aralık 2022 • 13:19
    Helal olsun genç kardeşimize örnek davranışından dolayı tebrikler
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.