VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

NARKOTİK EKİPLERİNDEN ŞOK BASKIN

22 Aralık 2022

.........................................

Bolu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, uyuşturucu kullananlara yönelik uygulamalarına devam ediyor. Narkotik ekipleri, terk edilmiş binalara beklenmedik bir baskın yaparak, uyuşturucu kullanmak isteyen vatandaşların inine kadar indi.

Bolu Merkezde yapılan metruk binalara yapılan uygulamada mekancı olarak tabir edilen alkol veya uyuşturucu madde tüketmeye çalışan şahısları önlemek ve engellemek adına rutin çalışmaların süreceği kaydedilirken, metruk binalar didik didik arandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının önlenmesine yönelik gerekli tedbirler alınarak narkotik ekipleri tarafından yapılan uygulama ve denetimlerde, sorumluluk bölgelerinde bulunan daha önceden tespit edilmiş metruk binaların denetim  ve kontrolleri yapılmış olup yapılan kontrollerde olumsuz bir duruma rastlanmadı.

1 yorum yapılmış
  • Adamndibi
    23 Aralık 2022 • 07:07
    Beceriksiz CHP ve İYİP'liler... Encümenden "MAİLİ İNHİDAM KARARI" alıp metruk binaları yık/tır/ıp kaldırmaktan bile aciz bir belediye yönetimisiniz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.