VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN HDP'Lİ BAŞKANA "GAVAT" DEDİ

20 Aralık 2022

.................

Haber: Bülent VELİOĞLU

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, hasta ve infazı yakılan tutuklular için Kadıköy’de gerçekleşen adalet nöbetinde HDP İstanbul İl Eşbaşkanı Ferhat Encü’ye bir polis tarafından atılan tokatla ilgili attığı tweet ortalığı karıştırdı. Özcan, bir takipçisinin iletisini alıntılayarak, "Tokadı yiyen o gavat HDP İl Başkanı savundukları o terörist örgütün kaç askeri ve polisi hain tuzakla şehit düşürdüğünü hiç düşündün mü? Türk polisi, Türk milletinin polisidir" ifadelerini kullandı. Özcan ilerleyen saatlerde paylaşımını kaldırdı. Fatih Portakal’ın Youtube programına katılan Özcan, “Bu üslup bana yakışmadı” dedi.

Yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarıyla sık sık ülke gündeminde yer alan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kadıköy’de gerçekleşen adalet nöbetinde HDP İstanbul İl Eşbaşkanı Ferhat Encü’ye bir polis tarafından atılan tokatla ilgili attığı tweetler sosyal medyayı salladı.

“PKK’NIN SÖZCÜLERİ KINA GELDİ Mİ?”

Özcan ilk paylaşımında, “Şimdi Fox haberi izliyorum. Bir komiser HDP il Başkanı’na tokat atmış. Adam az bile yapmış. Polisi itmek nedir? HDP İl Başkanı olman sana ayrıcalık mı sağlıyor. Terörü lanetlemediğiniz her gün benim size hep bir sözüm olacak. PKK’nın sözcüleri, bu arada kına geldi mi?" ifadelerini kullandı.

“TOKAT YİYEN O GAVAT”

Özcan, daha sonra bir kullanıcı tarafından yapılan paylaşımı alıntılayarak, "Kardeşim, Halep oradaysa arşın burada. Kimsenin polisimizi aşağılamaya çalışmasına izin vermeyiz. Tokadı yiyen o gavat HDP İl Başkanı savundukları o terörist örgütün kaç askeri ve polisi hain tuzakla şehit düşürdüğünü hiç düşündün mü? Türk polisi, Türk milletinin polisidir" sözlerine yer verdi.

PAYLAŞIMINI SİLDİ

Tanju Özcan ilerleyen saatlerde takipçisinin iletesinin alıntılayarak yaptığı paylaşımı sildi.

FATİH PORTAKAL’IN YAYININA KATILDI

Özcan, “O üslup bana yakışmadı. Paylaşımımı kaldırdım.  Siyasette tavrım hiç değişmedi. O polis kardeşimizi anlamak lazım. Bunu bir refleks sonrasında yapıyor. O kardeşimizin arkadaşını şehit edenlerin siyasi uzantılarına karşı duygusal bir tavır sergilemiş” dedi.

3 yorum yapılmış
  • halk
    20 Aralık 2022 • 09:57
    Bütün Bolu arkandayız Başkanım, Bolu hfp için son durak. Köroğlunun torunları teröre geçit vermez.
  • Mhmt
    20 Aralık 2022 • 13:19
    Yapıştır yağ gibi kaysın
  • ovmen
    20 Aralık 2022 • 14:18
    HDPden Oy isterken iste sonra şov yap hadi be
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.