VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VEKİL ARZU AYDIN TBMM'DE KONUŞTU

16 Aralık 2022

..............................................................

Haber: Serap VARLIK 

Bolu AK Parti Milletvekili Arzu Aydın, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) 2021 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifinin 5. maddesi üzerine söz alarak yaptığı konuşmada 6’lı masaya hikayeli gönderme yaptı. Arzu Aydın’ın konuşması mecliste büyük alkış topladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri bugün yapılacak olan son toplantının ardından bitecek. Dün gerçekleştirilen Meclis toplantısında Bolu AK Parti Milletvekili Arzu Aydın, 2021 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifinin 5. maddesi üzerine söz alarak konuşma yaptı.

Arzu Aydın, 27. Dönemin son bütçesinde iktidarın 21. Bütçesini hazırlayarak tarihe bir kez daha damga vurduğunu belirtti. Bolu Milletvekili Arzu Aydın sözlerine “Sizleri, sizlerin şahsına aziz milletimizi, Köroğlu’nun torunları değerli Bolulu hemşerilerimin vekaletleriyle saygı ve hürmetle selamlarım” diyerek başladı.

Aydın konuşmasının devamında; “27. dönemin son bütçesinde iktidarımızın 21. bütçesini hazırlayarak tarihe bir kez daha damgasını vuran partimize duyulan güven nedeniyle milletimize şükranlarımızı sunarken, Cumhurbaşkanımızın ifadeleriyle bu bir başlangıçtır, Fatiha’dır diyor Türkiye yüzyılına Bismillah diyerek sözlerimize başlıyoruz. Vekil olduğumuz günden itibaren dâhil olduğumuz tüm bütçelerde olduğu gibi muhalefet hiç değişmeyen tarzıyla boş laflarla siyaset yapmaya çalışmakta, en çok kim hakaret eder, en vicdansız eleştiriyi kim yapar yarışı içinde çözümsüzlük ateşine odun taşımaktadır. Bir çiçek gördüğünde bahar geldiğini zannedenler siyasi söylemlerde taşkınlık yapmayı bol alkış vesilesi olarak görmekte ve siyaseti bundan ibaret sanmaktadırlar. Hatta 6 asil bir gizli üyeyle kurdukları masada dün ahde vefayı her şeyin üstünde tutarız derken bugün ihanetin kitabını yazanlar, Türk milliyetçiliğinden dem vurup kurucu üyelerinin ve Milletvekillerinin partilerini anlatırken partide milliyetçilikten eser kalmadı” dedi.

 “O DERİN MANAYI ANLAMAMIŞSINIZ”

 Arzu Aydın sırf seçim kazanmak için aynı bacadan geçip milletle mi helalleşeceksiniz diye sorgulayarak “Fetö’cü zihniyet hâkim oldu derken, Hdp ile kol kola gezip oyları aldıktan sonra aslında biz ittifak halinde değiliz diyerek kaç yüzlü siyasetin örneğini veren, sulh konseyinin deklarcesinin güya efelenen siyasetinin yol haritasını gözler önüne serenler, mensubu olduğu partide Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanlığı yapıp bugün ekonomiyi eleştirenler, Gül gibi görünüp zehirli oklarını söze dökenler, vefanın kitabını yazan Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a muhalefet edebileceklerini sanıyorlar. Hele bir de 6’lı masanın baş aktörü, şu an sen de mi Brütüs modunda.  Siz varsınız ki siz, 15 Temmuz’da size açılan yollardan gayet rahat geçerek bir eve gidecek, kahve içerek insanların şehadetini seyretmeyi içinize sindirebildiğiniz için fincana bulaşmış ihanetin, telve rengi vicdan kararmışlığının rahatlığıyla bu meclis Gazi Meclis değildir diyecek, yetmeyecek tüm KHK’likleri göreve iade edeceğiz derken yediğiniz hamburgerin bedelini ödeyeceğinizi ima edeceksiniz, Hâkimler ve Savcılar Kuruluna alçak, iktidara oy veren öğretmene öğretmen değil, çiftçilere AK Parti’ye oy veriyorsanız iki elim yakanızda, muhalefet etmeyen basın kuruluşlarının kapısına kilit, Sihaları üreten Bayraktar’ı, yargılamakla tehdit, polisler uyuşturucuyla iltisaklı, taksiciler uyuşturucu satış yerlerinin rehberi diyecek kadar haddi aşacak, sırf seçim kazanmak için taban tabana zıt olduklarınızla aynı bacadan geçecek ve sonra kalkıp milletle helalleşeceksiniz öyle mi? Eğer öyleyse siz ne bu necip milleti, ne siyaseti, ne de helalleşmenin altında yatan o derin manayı anlayamamışsınız demektir” ifadelerini kullandı.

Aydın sözlerinin sonunda, “Aziz milletim, Ne yazık ki daha da vahimi kendi ifadelerine göre söylüyorum 6’lı masanın aday belirleme yöntemidir. Buna göre 6’lı masadan beyaz bir duman tütecek, o duman tüttüğünde ise aday belli olacakmış.  Siz hiç böyle bir usul duydunuz mu duyamazsınız. Çünkü beyaz duman Vatikan’da papayı seçmek için kullanılan bir yöntemdir. Bu yöntemin söylenmesi dahi Sam Amca’ya merak etmeyin sizin söylediğinizi seçeceğiz demenin subliminal falan değil aleni ifadesidir” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.