VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU’DA ÖLDÜRESİYE DÖVMÜŞLERDİ…

14 Aralık 2022

....................................

Bolu'da, tartıştığı patronu ve aynı zamanda sevgilisi olan Turan A.'yı arkadaşlarına darp ettiren Gülay Gümüş ve 5 arkadaşı 17'şer yıl hapis cezasına mahkum edildi.  

İki yıl önce Bolu’da meydana gelen olayda, çay ocağında çalışan Gülay Gümüş, bir süredir ilişki yaşadığı patronu Turan A. ile tartıştı. Gülay Gümüş, Turan A. ile tartıştığını arkadaşlarına söyledi. Bunun üzerine Gülay Gümüş'ün arkadaşları Emrah Balıkçı, Emrah Korhan, Kenan Hançar, Metin Akyol ve Murat Çalışkan, Turan A.'yı Pirahmetler köyünde ormanlık alanda darp ederek ağır yaralanmasına sebep olduktan sonra, iç çamaşırlarıyla kent merkezindeki Kızılay Parkı'na atarak ölüme terk etti.

Olayın ardından 7 sanık hakkında "Öldürmeye teşebbüs" ve "Cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlamasıyla dava açıldı. Sanıklardan, Emrah Balıkçı tutuklanırken, Emrah Korhan, Gülay Gümüş, Kenan Hançar, Metin Akyol ve Murat Çalışkan ve Yasin Vural'ın tutuksuz olarak yargılanmasına başlandı.  Bolu 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, taraflar mahkeme salonunda hazır bulundu.

Karar duruşmasında, hakim karşısına çıkan şüpheliler, birbirini suçlayarak olayı kabul etmedi. Mahkeme heyeti, sanıklardan 6'sının suçu işlediğine kanaat getirerek, 17'şer yıl hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi. Sanıklardan Yasin Vural hakkında ise beraat kararı verildi.

KAYNAK/ SABAH GAZETESİ-KASIM ŞAHİN

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.