VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÖZCAN'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

12 Aralık 2022

...............................................................

Haber: Serap VARLIK / Bülent VELİOĞLU 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaklaşan seçimler öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi aday yönünden altın dönemini yaşadığını belirtti. Birçok aday arasında kıyasıya yarış başlarken, Bolu’da aday adayı olması merakla beklenen isimler henüz açığa çıkmadı. Başkan Özcan, toplumda aday adayı olması öngörülen isimlerden biri olan Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir hakkında da Özgürbolu mikrofonuna konuştu.

Bolu’da yaklaşan 2023 seçimleri öncesinde milletvekili aday adayları bir bir adaylığını ortaya koymaya başladı. Editörümüz Bülent Velioğlu’nu makamında kabul eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Velioğlu’nun sorularını yanıtladı. Seçim öncesinde CHP’deki ve Bolu’daki aday adaylarının durumunu değerlendiren Özcan, merak edilen soruları tek tek yanıt verdi. Bolu’da 30’a yakın aday çıkacağını ön gören Özcan, “Ben öyle güçlü bir figürmüşüm ki sol şeridi uzun süre kapalı tutmuşum, ben çekilince çok kişi niyetlenmiş” dedi.

RASİM ÖZDEMİR MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLACAK MI?

Her şeyden önce Rasim Özdemir’in yıllarca beraber zorlukların üstesinden geldiğini belirten Tanju Özcan, “Adaylar arasında Rasim beyin durumu ile diğer Meclis üyelerinin durumu farklı olabilir. Rasim bey memur olduğu için siyasi partilerin hukukuna doğrudan bağlı değildir. Her şeyden önce Rasim benim yıllarca beraber yol yürüdüğüm bir kardeşim. O da Asuman Hanım gibi çok çalışkan bir başkan yardımcısı. Başkan Yardımcılığına getirdiğimden itibaren aşağı yukarı her gece beş, altı tane cenaze evine gidiyor. Yeni evlenenlere, yeni doğum yapanlara gidiyor. Çok insana iş konusunda yardımcı oluyor. Her gün İnsan kaynakları müdürü ile organize sanayiye gidiyorlar. Ona daha çok sosyal görevleri verdim. Bazıları da haksızlık yapıyor, Rasim Bey bunları Milletvekili adayı olmak için mi yapıyor, onu ben bilmem ama sonuç itibariyle Belediye Başkanı olarak bana artı katıyor” diye konuştu.

BELEDİYEDEN İSTİFA EDENLER GERİ GELEBİLİR Mİ?

Adaylık için görevinden istifa edenleri seçimden sonra tekrar görevine geri getireceğini belirten Başkan Tanju Özcan, “Memurlar için bunu söyledim Güler Mert hanımefendi için de söyledim. Güler Mert zamanında Ak Partiden aday adayı olmuş tekrar olabilirsin dedim hiç problemi yok. Aday yapmazlarsa da tekrar aynı görevine iade ederim. Çünkü memnundum senden. Rasim Özdemir olabiliyorsa Güler hanımda olabilmeli. Veya MHP’den aday olmak isteyen memur arkadaşımız varsa ona da aynı şeyi söylerim ‘git aday ol’ olmazsa, ‘ben senden memnunsam zaten görevine tekrar iade ederim’ diyerek görevine iade ederim” ifadelerini kullandı.

“BOLU’DA CİDDİ BİR ANKET YAPIN”

CHP’ye tavsiyede bulunan Özcan, “Bir bakıma da hoşuma gidiyor Belediye Meclis üyelerinden bu kadar aday adayı çıkması demek ki halkın nezdinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin güçlendiğini görüyor insanlar ama şöyle bir şansım var benim bu seçimlerde taraf olma şansım yok. Parti fikrimi sorarsa önerim şu olacak ya o seçimi yapın ya da Bolu’da ciddi bir anket yapın. Hiç isim sormadan bir, isim sorarak iki, en doğru yöntemi bulacaksınız. Korkum ne, çok aday adayı var içlerinden birisi çok çok öne çıkamazsa yukarısı tepeden inme başka bir şehirden birini getirip buraya koyabilir kaygım var. Bana fikrimi sorarlarsa kişi olarak fikrimi söylemeyeceğim, yöntem olarak fikrimi söyleyeceğim” dedi.

1 yorum yapılmış
  • Astalavista
    12 Aralık 2022 • 09:30
    T.Ö'nün seceresini herkes bilir, adam gibi dursun bu sefer orası burası oynamasın. CHP'de ikbali kalmadı. Son bir zehir için boş bomboş rasimi itekliyor. Rasim chpli filan değildir, tanjunun yerel medyadaki kostebegidir. Chpliler akıllıdır tanjunun ayakxoyunlari ise yaramaz artık
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.