VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAİT HOCA'NIN 'VAR' YORUMU

11 Aralık 2022

........................................

Spor Toto 1.Lig'in 17. haftasında Boluspor, sahasında ağırladığı Beyçimento Bandırmaspor’la 2-2 berabere kaldı. Maçın son dakikalarında yediği gol ile 1 puan alan Boluspor’un Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, “Dünya Kupasını izlediğimiz zaman ah teknoloji var, şu var, bu var. Türkiye bir şeylerle övünüyor ama bence övünmesinler. Biz hala taş devrindeyiz” dedi.

Ligin 17.haftasında Boluspor sahasında ağırladığı Bandırmaspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçtan 3 puan çıkarmayı hedefleyerek sahada mücadele eden Boluspor 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1’lik üstünlük kurdu. Uzatma dakikalarında skorun 2-2 olmasının ardından Boluspor yıkıldı. VAR sistemini eleştiren Boluspor’un Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, maçın ardından sert açıklamalarda bulundu.

“HEM KIZGINIZ, HEM ÜZGÜNÜZ”

Geçen hafta alınan mağlubiyeti telafi etmek için bu maça çıktıklarını belirten Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, “Hem kızgınız, hem üzgünüz. Yetersiz kamera sayısı ile VAR sistemi kuruluyor. İlk gol penaltı mı, değil mi? Belli değil. Rakip takım bir tane sarı kart görmeden maç bitti. Son pozisyonda yüzde yüz top rakipten dışarı çıktı. Golden önce yüzde yüz net bir faul var. Neticesinde bugün iki puanımız çalındı diyebilirim. Maçın önüne geçsin istemiyorum ama iyi oynadığımızı düşünüyorum. Rakibe çok fazla pozisyon verdiğimizi düşünmüyorum. Emeğimiz gitti ona üzülüyoruz. Geçen haftayı telafi etmek için bu maça çıktık. Bana göre oyuncularım telafi ettiler. Son dakikada gelen gol hepimizi üzdü” dedi.

“ALAY EDERLER ADAMLAR”        

“Bizim canımız yandı” diyen Karafırtınalar, "Dünya Kupasını izlediğimiz zaman ah teknoloji var, şu var, bu var. Türkiye bir şeylerle övünüyor ama bence övünmesinler. Biz hala taş devrindeyiz. Kusura bakmasınlar. Dediğim gibi bir tane muhabir gelmedi, 2 tane kamera ile 'var' sistemi diye bir şey olmaz. Var mı? Yok mu? diye alay ederler adamlar burada. Neticesinde bizim canımız yandı, başka takımların yanmasın." ifadelerini kullandı.

 

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.