VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"EKMEK ARASI HAMSİLERİMİZİ YEDİK, ŞİMDİ DE AKŞAMA KADAR HORON TEPECEĞİZ"

11 Aralık 2022

..........................................................

Bolu’da düzenlenen ve çok sayıda kişinin katılması nedeniyle uzun araç kuyruklarının oluştuğu festivalde 1 ton hamsi tüketildi.

“12. Hamsi Festivali”, doğal güzellikleriyle ünlü Abant Tabiat Parkı’nda çok sayıda kişinin katılımıyla düzenlendi. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen hamsi festivali bu yıl da Abant Milli Parkı’nda gerçekleştirildi. Eğlenceli anların yaşandığı etkinlikte bir ton hamsi tüketildi.

Üniversiteli Trabzonsporlular Topluluğu’nca düzenlenen festivale yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Mangalda pişirilen bir ton hamsi katılımcılara ikram edildi. Müzik eşliğinde horon oynayan, halay çeken davetliler hep birlikte eğlendi. Türkiye’nin birçok ilinden Abant’a gelen öğrenciler, hem ekmek arası hamsi yedi hem de eğlenceli anlar yaşadı.

Hafta sonu tatili için Abant Tabiat Parkı’nı tercih eden tatilcilerin de gelmesiyle parkta yoğunluk oluştu. Abant girişinde uzun araç kuyrukları oluşurken, tatilciler araçlarını park edecek yer bulmakta zorlandı.

Etkinliğe katılan öğrenci Ayşe Korkmaz, “Abant’ta geleneksel olarak düzenlenen festivale bu sene de katıldık. Bu yıl bir ton hamsi dağıtıldı. Ekmek arası hamsilerimizi yedik, şimdi de akşama kadar horon tepeceğiz” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.