VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLULU ÇİFTÇİLERE MÜJDE...

10 Aralık 2022

....................................

Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, tarımsal makine ekipmanı alacak olan üreticilere, yüzde 50 destek müjdesi verdi. Üreticiler tarafından 5 bin lira ile 500 bin lira arasında alınacak olan tarımsal ekipmanın parasının yarısını Tarım ve Orman Bakanlığı ödeyecek. Projeye son başvuru 21 Ocak’ta olacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Bolulu çiftçilere alacakları tarım ekipmanlarına yüzde 50 destek verilecek. Bakanlık tarafından oluşturulan kayıt sistemlerinin herhangi birine kayıt olan çiftçiler, işletmelerinin kapasiteleriyle orantılı olarak aldığı ekipmanların yüzde 50’sini bakanlık ödeyecek.

Ekim makineleri, Kimyevi Gübre Serpme Makineleri, Çapa makineleri, Tarım römorkları, Balya makineleri, Slaj makineleri, Pancar hasat makineleri, Patetes söküm makineleri, Çayır biçme makineleri, Arıcılık makine ve ekipmanları, Gübre yönetim makineleri, Süt mekine ve ekipmanları, Yem karma ve dağıtma makineleri, Yem ezme ve kırma makineleri, Pulluklar, Dipkazanlar, Kültivatörler, Tırmıklar Tesviye ve taş makineleri v.s makinelere ihtiyaç duyan üreticiler 5 bin lira ile 500 bin lira arasında makineleri alacak. Alacakları makinelerin yüzde 50 tutarında destek sağlanacak.

Başvurular 9 Aralık’ta başlayarak 20 Ocak’ta sona erecek.

BAŞVURU NEREDEN YAPILACAK?

Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, “Üreticilerimiz; www.tarimorman.gov.tr(https://edys.tarim.gov.tr/tarim/onlinebasvuru.aspx) adresinden belirlenen süre içerisinde başvurularını gerçekleştirmelidir. Son başvuru tarihi bitiminde elektronik ağ başvurular için veri girişine kapatılır. Yapılan başvurular son haliyle işleme alınır. Başvuru süresi içerisinde işlemleri tamamlanmayan başvurular kabul edilmeyecektir” dedi.

3 yorum yapılmış
  • Bolulu
    11 Aralık 2022 • 08:17
    Çalış asgari ücretli kardeşim çalış devlet paralarınla sağa sola hediye dağıtıyor. Sende bir araba bir ev alabilmek için ömrün boyunca kıt kanaat çalış.
  • Serife
    11 Aralık 2022 • 08:26
    5 bin TL ye ekipman mi kaldı çocukmu kandiriyonuz.
  • ceyhanaltunkayk
    12 Aralık 2022 • 14:00
    patpat varmt
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.