VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU BELEDİYESİ'NDEN TEKERLEKLİ SANDALYE DESTEĞİ

8 Aralık 2022

.................................

Bolu Belediyesi engelli vatandaşların tekerlekli sandalye ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen sandalye dağıtım programında konuşan Başkan Özcan, “Hep söylüyorum. Şimdi bile hiç kimsenin engelli olmayacağının garantisi yok. Dolayısıyla bu empatiyi yapmak lazım. Bolu’da tekerlekli sandalyeye kimsenin ihtiyacı kalmasın diye gece gündüz arkadaşlarımızla birlikte bunun mücadelesini veriyoruz. Çok fazla ihtiyaç sahibi de bırakmadık. Bu konuda her zaman hassasız. Hassas olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Bolu’da engelleri kaldırmak adına her zaman özverili çalışmalar yürüten Bolu Belediyesi, düzenli olarak gerçekleştirdiği tekerlekli sandalye dağıtım etkinliğine devam ediyor. 2022 yılı içerisinde ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara toplam 90 adet tekerlekli sandalye ile 8 adet wolker ve rollator armağan eden Bolu Belediyesi bugün de 43 adet tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahipleriyle buluşturdu.

Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen tekerlekli sandalye dağıtım etkinliğinde konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Hep söylüyorum. Şimdi bile hiç kimsenin engelli olmayacağının garantisi yok. Özellikle de fiziksel engel konusunda. Ben araçla bir yere gidiyorum. Bir kaza olabilir. Benim de tekerlekli sandalyeye ihtiyacım olabilir. Yaşlanıyoruz, yaşlanacağız, bacaklarımız tutmaz olacak. Dolayısıyla bu empatiyi yapmak lazım. Bolu’da tekerlekli sandalyeye kimsenin ihtiyacı kalmasın diye gece gündüz arkadaşlarımızla birlikte bunun mücadelesini veriyoruz. Çok fazla ihtiyaç sahibi de bırakmadık. Bu konuda her zaman hassasız. Hassas olmaya da devam edeceğiz. Araçlarımız hepinize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Tekerlekli sandalyelerine kavuştukları için büyük mutluk yaşayan engelli bireyler ve yakınları ise Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve belediyeye desteklerinden dolayı teşekkür etti.

  • BOLU BELEDİYESİ'NDEN TEKERLEKLİ SANDALYE DESTEĞİ
  • BOLU BELEDİYESİ'NDEN TEKERLEKLİ SANDALYE DESTEĞİ
  • BOLU BELEDİYESİ'NDEN TEKERLEKLİ SANDALYE DESTEĞİ
2 yorum yapılmış
  • Adalet
    8 Aralık 2022 • 06:57
    Belediye de madalya nin on yüzü görünüyor perde nin arka yüzü ne den görünmüyor ben akülü araba almak için 2020 de müracaat ettim raporla bilgisayara kaydoldum bu sene akülü araba dağıttı belediye Beni aradılar araba vereceğiz gel dediler 2 gün sonra abi hayal kırıklığına uğrattık sen 2020 de araba almışsin dediler ben belediye den 2020 de araba almadım müracaat ettim Belediye başkanı ve ilgili personelleri Allah'a havale ediyorum
  • Adalet
    9 Aralık 2022 • 09:11
    Ben 2020 de belediye ye akülü tekerlekli sandalye için akülü tekerlekli sandalyeler sandalye alabilir alabilir ibareli yazan raporla bilgisayara başvuru yapıp hakka girdim ve geçenki akülü araba dağıtımında beni aradılar abi cuma günü saat 3 de gel akülü araba verilecek dediler 1 gün sonra aradılar abi kusura bakma hayal kırıklığına uğrattık sen 2020 de araba almışsın dediler oysa 2020 de müracaat ettim senin âraban seneye dediler madalyonun ön yüzü görünen
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.