VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SEBENLİ KADINLAR DERNEK YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER

6 Aralık 2022

..............................................................................

Sebenli Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, her yıl geleneksel 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nde toplanan kadınlar, bu yılda geleneği devam ettirdi.  650 kişinin katılımıyla gerçekleşen etkinlik yoğun ilgi gördü.

Bolu’nun Sebenli kadınları tarafından kurulan Sebenli Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği geleneksel olarak bu yılda 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nde toplandı. Kutlama etkinliğine Bolu Belediye başkanının eşi Meral Özcan, Bolu Belediye Başkan Yardımcıları Rasim Özdemir, Asuman Şentürk Tekin katılım sağlarken derneğe üye olan 650 kişi katıldı.

 

Sebenli Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde yapılan etkinlikte kadınların birliği ve beraberliği dikkat çekerken Sivil Toplum Örgütleri temsilcilerinde katılım sağladı. Siyasi partilerin kadın temsilcilerinin de yanı sıra Bolu Belediye başkanının eşi Meral Özcan Bolu Belediye Başkanı yardımcıları Rasim Özdemir ve Asuman Şentürk Tekin de etkinliğe katılım sağladı. Etkinliğin sunuculuğunu Çağsu Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Neşe Alagöz gerçekleştirdi. Yapılan etkinlikte Kadın Hakları Gününe ve Seçme Seçilme hakkının Türk kadınına armağan edilişinin yıldönümü olması sebebiyle seçilmiş STK temsilcilerine plaket verildi. Sanatçı Fatih Acarın şarkılarıyla doyasıya eğlenen kadınlar aldıkları biletlerle üniversiteli öğrencilere burs veren Seben’li Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine katkı sağlamış oldu.

Etkinlikte söz alan Seben’li Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı, “Sayın Bolu Belediye Başkanım ve Çok değerli Eşi, Sayın Bolu Belediye Başkan Yardımcılarım, Sivil Toplum Kuruluşlarının Değerli Yöneticileri, üyeleri, basın, değerli emekçi kadınlarımız. Geleneksel Hale getirdiğimiz Kadın buluşması ve dayanışması yemeğimizde bizleri yine yalnız bırakmadınız Hepiniz Hoş geldiniz Sefalar getirdiniz Değerli Misafirler 5 Aralık 2022 Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının verilişinin 88. Yılı aynı zamanda Dünya Kadın Hakları günüdür” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.