VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEHŞETE DÜŞÜREN OLAYDA SON DURUM...

30 Kasım 2022

....................................................

Bolu’da yengesi Gizem Ö.’yü bıçaklayarak yaralayan ve sonrasın 3.kattan beton zemine atlayarak ağır yaralanan Kerem S. ve yengesi Gizem Ö. hayati tehlikeyi atlattı.

Olay dün, Çıkınlar Mahallesi'nde bulunan apartmanın 3'üncü katında meydana geldi. İddiaya göre, psikolojik rahatsızlıklar yaşayan Kerem S. (23), dayısının eşi Gizem Ö. (29) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle Kerem S., mutfaktan aldığı bıçakla Gizem Ö.'yü yaraladı. Dayısının eve gelmesiyle panik olan Kerem S., 3'üncü kattan atlayarak beton zemine düştü. Apartmanın 3.katından beton zemine atlayan Kerem S.’nin vücudunda çok sayıda çatlak ve kırık tespit edildi. Yaralılar İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’nde yoğun bakımda tedaviye alındı. Vücudunda çok sayıda kesik olan Gizem Ö. hayati tehlikeyi atlatarak yoğun bakım ünitesinden çıkarılarak İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’nde normal odaya çıkartıldı.  Genç adamın hayati tehlikeyi atlattığı ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yoğun bakım servisine sevk edildiği öğrenildi.

Şüpheli ve mağdurun sağlık durumları nedeniyle olayla ilgili polise ifade veremediği öğrenilirken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

3 yorum yapılmış
  • Mustafa
    30 Kasım 2022 • 16:30
    Hatice kardeşim doğru söylüyorsun. Hırsızın adını ve yüzünü örterler ama böyle bir olayda isim resim boy boy yayınlanır. Anlamsız bir gazetecilik saçmalığı...
  • HaticeOlcer
    30 Kasım 2022 • 07:30
    Haber yaparken bu insanların mahremiyetini neden gozetmiyorsunuz. Isimleri ve yüzlerini neden ifşa ediyorsunuz. Bu genç insanları bu haber şekli ve ifsaniz yüzünden yaşamlarına nasıl devam edecekler. Yaşadıkları yeterince ağır zaten. UTANIN bir haber uğruna bunlar yapılmaz, yaplamaz, yapılmamalı. Ifşa etmeniz gereken kişiler topluma zarar verenlerrrrr
  • nsanolu
    30 Kasım 2022 • 19:37
    Yalansız haber istıyoruz lütfen
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.