TANJU ÖZCAN'DAN BOMBA İDDİA

.............................................

TANJU ÖZCAN'DAN BOMBA İDDİA
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 18 Haziran’da yapılması beklenen seçim için erken tarih vererek, “Seçim tarihi 16 Nisan 2023…bu tarihi not alalım…Ramazan Bayramı’na 5 gün kala…İnşallah ülkem huzurla Ramazan Bayramını uzun yıllar sonra karşılayacak” iddiasında bulundu.

Türkiye’de 2023 seçimlerine sayılı aylar kala seçimin ne zaman olacağı vatandaşların merak konusu oldu. 2023 Türkiye Cumhurbaşkanlığı Seçimleri tarihi 18 Haziran olarak konuşulurken, bazı kesimlerde de erken seçim sesleri yükselmeye başladı. Seçime kalan son düzlüklerde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, gündeme bomba gibi düşecek iddiada bulundu.

“BU TARİHİ NOT ALALIM”

Seçim tarihinin gününe kadar açıklayan Başkan Özcan,  “Seçim tarihi 16 Nisan 2023…bu tarihi not alalım…Ramazan Bayramı’na 5 gün kala…İnşallah ülkem huzurla Ramazan Bayramını uzun yıllar sonra karşılayacak” dedi.

5 yorum yapılmış

  • Can (3 yıl önce)
    Bolu'da tecrübe görmek istiyoruz, Veysel TİRYAKİ
    0
    0
    Yanıtla
  • Bolulu (3 yıl önce)
    Göreceksiniz şovu suyu 1 tl ye infirecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Garipbirkyl (3 yıl önce)
    Bir kere olsun gõrevinle ilgili gündem ol Yaptığın icraatları anlat İşin gücün şov
    0
    0
    Yanıtla
  • Bolulu (3 yıl önce)
    Hadiordan aslında sana bye bye diyeceğiz.kurtuluyoruz sizden.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hadiordan (3 yıl önce)
    Bence sen gidersen herkes huzurlu çalışıp işine odaklanıp mutlu olacak.Yüzünden şer akan birini belediye başkanlığı koltuğunda devlet makamını boşa meşgul ederken görmek istemiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.