VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HALK OYUNU MERAKLILARINA DİKKAT!

28 Kasım 2022

.............................................................

Bolu ilinde faaliyet gösteren  her yaş ve meslek grubundan katılıcımlarıyla Halk Danslarını icra eden Bolu Gazel Gençlik ve Spor klübü olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.

Halk danslarını öğreten sevdiren bir kulüp olmakla beraber ilimizi ve ülkemizi çeşitli platformlarda temsil eden Gazel kulübü yönetim kurulu çalışma faaliyetlerini ve etkinlik planlarını yapmak üzere bir araya geldi. 

Bolu Gazel Gençlik ve spor kulübü geçen çalışma döneminde yurt içinde , bolu merkez ve ilçelerinde sonrasında Polonyada yapılan uluslararası bir festivale katılarak ilimizin tanıtımına da katkı sağlamışlardı.

Bolu Gazel gençlik ve spor klübü başkanı Sıdıka Kilitçi klüp çalışmaları ile ilgili şunları söyledi. 
Halk danslarına gönül veren  biri olarak yöresel halk oyunlarını gelecek nesillere aktarmayı bir görev edindik. Kulübümüze her meslek ve yaş gurubundan katılımcıları kabul edip halk oyunlarını öğretiyoruz. İster ev hanımı olsun ister emekli isterse çalışan olsun ,Üniversite öğrencisinden anaokulu öğrencisine kadar öğrencilerle de çalışıyoruz. Gençlik ve spor müdürlüğüne bağlı olan kulübümüzü daha iyi noktalara getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu yolda bize destek olan tüm kurumlara ve çok kıymetli katılımcılıarımıza tesekkür ediyorum . Halk danslarına gönül veren herkesi çalışmalarımıza  bekliyorıuz dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.