VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KATLİAMA BİR TEPKİDE BOLU'DAN

28 Kasım 2022

.........................................

Konya Hayvan Barınağı’ndaki köpeklerin, barınak görevlileri tarafından ördürülmesinin ardından BOLHAYKO Başkanı Ayşe Atılgan “İnsanlığımızdan Utandıranlara Lanet Olsun” diyerek isyan etti.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan Konya Hayvan Barınağı’ndaki köpeklerin, barınak görevlileri tarafından kürekle vurularak öldürülmeleri üzerine BOLHAYKO Başkanı Ayşe Atılgan da sessiz kalmadı. Mamak’ta ve Konya Hayvan Rehabilitasyon Merkezlerinin yüreğini acıttığını söyleyen Ayşe Atılgan, “Dünya’yı birlikte paylaştığımız bu canlara yapılan insanlık dışı muamele kabul edilemez” dedi.

“İNSANLIĞIMIZDAN UTANDIRANLARA LANET OLSUN”

Ayşe Atılgan sözlerine şu şekilde devam etti: “ Onlar benim sessiz kullarım” diyen yüce Allah’ın emanetine, kürekle hunharca kafasına vuran açlıktan birbirlerini yemeye göz yuman, bir poşete canlı canlı tıkıştırılan, bizleri izlediğimiz görüntülerle insanlığımızdan utandıranlara lanet olsun.” Kıtmir’i ve Semud Kavmi’ni Hatırlatan Atılgan, “Kıtmir’i hatırla… 300 yıl boyunca 7 uyuyanla Kıtmir’i ayna mağaraya koyan kimdi?, Semud Kavmi’ni hatırla… Annesinin parçalanmasını izleyip dağa kaçan yavru devenin çığlıklarından sonra helak edildi” dedi.

EN AĞIR CEZALARLA CEZELANDIRILMASINI İSTİYORUZ

Mamak ve Konya’da hayvanlara insanlık dışı muamele yapanların en ağır cezalarla cezalandırılmasını isteyen BOLHAYKO Başkanı Ayşe Atılgan, konunun takipçisi olduklarını da ayrıca dile getirdi ve ekledi, “Bu zulmü yapanların hem  bu dünyada hem de öbür dünyada Yüce Allah’ın adaletine havale ediyoruz. Yolda; yemek yerken, su içerken gördüğü bir kediyi, köpeği, kuşu, güvercini ürkmesin diye yolunu değiştirenlere de selam olsun” dedi.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.