VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"HAYALLERİ, UMUTLARI VARKEN BU HAYATTAN CANİCE KOPARILDI!"

28 Kasım 2022

...................................................................

Bolu’da 2 yıl önce ayrıldığı sevgilisi tarafından katledilen Selcan Dönmezer için açıklama yapan Bolu Barosu Kadın Hakları Komisyonu tepkisini gösterdi. Kadına yönelik her türlü şiddeti kınadıklarını ifade eden Bolu Barosu, “ Hayata dair hayalleri, umutları varken bu hayattan canice koparıldı. Kadına yönelik yapılan her türlü şiddeti kınadığımızı, ülkede şiddete uğrayan tek bir kalmayana dek mücadelemize devam edeceğimizi kamuoyuna duyuyoruz” açıklamasında bulundu.


Geçtiğimiz Pazar günü öğle saatlerinde ilimizde sevgilisi tarafından başından vurularak öldürülen 24 yaşındaki Selcan Denmezer’in öldürülmesi olayına Bolu Barosu Kadın Hakları Komisyonu tarafından tepki geldi. Kadın Avukatlar tarafından “Sessiz kalmayacağız” adlı yazılı bildiri yayımlandı. 


“HAYALLERİ, UMUTLARI VARKEN BU HAYATTAN CANİCE KOPARILDI”


Baro tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Bolu’da 27.11.2022 tarihinde 24 yaşında, gençliğinin baharında bir kadın katledildi. Adı Selcan Dönmezer. Hayata dair hayalleri, umutları varken bu hayattan canice koparıldı. Kadına yönelik yapılan her türlü şiddeti kınadığımızı, ülkede şiddete uğrayan tek bir kalmayana dek mücadelemize devam edeceğimizi kamuoyuna duyuyoruz. Ölen, şiddetin her türlüsüne uğrayan kadınlara boynumuzun borcunu ödemek, haklarını savunmak için son nefesimize kadar yanlarında olacağız. Biz bir ölsek, bin doğarız. Susmadık, susmayacağız! Selcan Dönmezer’in ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyor, sonuna kadar yanlarında olduğumuzu buradan bildiriyoruz.”

2 yorum yapılmış
  • 1234
    29 Kasım 2022 • 10:13
    Ne demek sevgilisi ve müslüman bir ülkede Allah sevgili hayatını nikah haricinde haram buyurmuş. Rabbim affeylesin. Bu yüce milletimize Allah'ın hükmü ile yaşamak nasip olur inşaallah. Evlatlarımızı kula kul değil Allah'a kul olarak yetiştirmiş nasip eylesin.
  • SafinazYILDIZALP
    1 Aralık 2022 • 00:13
    HER ÇOCUK OKULDA, HER EVLENECEK OLAN EVLILIK CUZDANINI ALMADAN ÖNCE, İSLAM AILE AHLAKINI, KADIN VE ERKEK HAKLARINI OGRENIR, UYGULAMASINI PEYGAMBERIMIZIN DAVRANIŞLARI ILE BUTUNLESTIRIP HAYATA BOYLE ATILIRSA BU ACILARIN %99 U BIR DAHA GERCEKLESMEZ...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.