VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CİNAYETİN DETAYLARI BELLİ OLDU…

28 Kasım 2022

....................................

Bolu’da 2 kişinin öldüğü cinayet olayının detayları belli oldu. Antalya’da öğretmenlik yapan Selcan Dönmezer’in kısa süreliğine Bolu’ya geldiği ve 2 yıl önce ayrıldığı eski sevgilisi Umutcan İlter’in eşya verme bahanesiyle buluştukları alanda öldürdüğü ortaya çıktı.

Dün meydana gelen cinayet olayının detayları belli oldu. Edinilen bilgiye göre Antalya’dan ailesiyle birlikte Selcan Dönmezer memleketi Bolu’ya ziyaret için geldi. Bolu’ya kısa süreliğine geldikleri öğrenilen Dönmezer ailesi, Antalya’ya dönmek hazırlıklara başlamıştı. Antalya’da Anaokulu öğretmenliği yaptığı öğrenilen Selcan Dönmezer’in 2 yıl önce ayrıldığı sevgilisi Umutcan İlter, ortak bir alana Dönmezer’i çağırdı. Dönmezer’den aldığı eşyaları geri vermek üzere ortak bir alanda buluşan ikilinin arasında henüz nedeni bilinmeyen bir tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenmesiyle birlikte Umutcan İlter yanında getirdiği silahla, önce Selcan Dönmezer’in üzerine kurşun yağdırdı. 10 el ateş eden İlter’in tabancasından çıkan kurşunlardan 8’i Selcan Dönmezer’e, 1 tanesi apartmanın camına ve 1 tanesi de kendi kafasına isabet etti. Olayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kanlar içinde yerde kalan ağır yaralılar Umutcan İlter ve Dönmezer, sağlık ekipleri tarafında olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırıldı. Umutcan İlter ve Selcan Dönmezer yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

1 yorum yapılmış
  • Bolu14
    30 Kasım 2022 • 09:22
    Böyle bir olayda. Solan hayatlar. Ve Acılı. Ailelere çook. Üzüldük.. Keşke tatlılıkla ayrılıp herkes yoluna gitseydi.. Genç kızlara. Ve. Erkek çocuklarımıza da çıkarım var. Bilmediğiniz insanlarla görüşmeyi... Zaman kötü insanlar. Acımasız. Aileler. Çaresiz.... Allah. Rahmet. Eylesin. Heyhaaat....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.