VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEPREMİN BİLANÇOSU AÇIKLANDI

23 Kasım 2022

......................

Bolu Valisi Erkan Kılıç, Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından kent merkezinde 22 kişinin yaralandığını bildirdi.

Deprem sonrasında İzzet Baysal Caddesi'nde toplanan vatandaşlara "geçmiş olsun" dileklerini ileten Kılıç, gazetecilere, Düzce'deki depremin Bolu'da da hissedildiğini söyledi.

Vatandaşların daha önce yaşanan depremlerden dolayı ister istemez bu olaylarda tepki verdiğini anlatan Kılıç, "Vatandaşlarımızın bazıları dışarıya çıkmış. Çok şükür herhangi bir can kaybı yok. Bir kişi 3'üncü kattan atlama neticesinde yaralandı, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi görüyor, hayati tehlikesi yok. Onun dışında ufak tefek panikle beraber 22 vatandaşımız yaralandı." diye konuştu.

Kılıç, bazı binalarda ufak tefek çatlakların olduğunu belirterek, "Daha çok sıva düşmesi. O tür bilgiler geldi. Çok ciddi değil. Tarama çalışmaları devam ediyor." dedi.

2 yorum yapılmış
  • memett
    23 Kasım 2022 • 01:47
    haberi uydurma demiyoruz bari doğru ver .AĞIR HASTA falan yok senin anlayışın kıtmı
  • Ekrem
    28 Kasım 2022 • 23:42
    BOLU DEPREM BOLGESIDIR ER YADA GEC BUYUK BUR DEPREM MEYDANA GELECEKTIR GEREKLI TUM TEDBIRLERIN ALINMASI GEREKIR YAPILACAK OLAN ILK IS ISE DAHA ONCE DEPREM GORMUS YASLANMIS TUM BINALARIN YIKILIP YENIDEN YAPILMASIDIR BOLU KENTSEL DONUSUMUN BASLADIGI GUNDEN GUNUMUZE KADAR NASIPLENEMEMIS SINIFTA KALMISTIR AYNI DUYARSIZLIK DEVAM ETMESI DURUMUNDA BEDELI AGIR OLACAKTIR
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.