VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇOK FAZLA SKORA TAKILMAMALIYIZ

20 Kasım 2022

..................................................

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, Rizespor karşısında başarılı bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, “Çok fazla bu skora takılmamalıyız. Oyun olarak başarılıydık, sadece sonucu alamadık” dedi.

Boluspor’un deplasmanda karşılaştığı Rizespor karşısında aldığı mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, oynanan oyun ve mücadeleyi başarılı bulduklarını vurguladı. Sadece oyunu skora yansıtamadıklarının altını çizen Karafırtınalar, “Oynanan oyun ve mücadele benim adıma yeterli. Sadece sonucu alamadık. İlk 30 dakika oyun bizim kontrolümüzdeydi. İlk yarının son 15 dakikasında rakibin biraz daha üstünlüğü vardı. İkinci devre oyun yine bizim kontrolümüze geçti. Zorunlu değişikliklere gittik. Değişiklik yaptığımız ilk pozisyonda penaltıdan geri düştük. Girdiğimiz beş, altı pozisyon dışında penaltı olabileceği değerlendirilen pozisyonları var. Çok fazla bu skora takılmamalıyız. Oyun olarak başarılıydık, sadece sonucu alamadık. Oyuncularımı verdikleri mücadele için tebrik ederim. Biz hedefimize emin adımlarla devam edeceğiz." diye konuştu.

4 yorum yapılmış
  • Krolu
    20 Kasım 2022 • 13:29
    Futbolcular son final vuruşlarını iyi yapabilseler, biraz daha dikkatli olsalar, ilk yarı bir kaç gol atabilecekti takım. Oyuna alınan Ercan Yazıcı tam saatli bir bomba, tehlikeli olmayan bir pozisyonu penaltı ile sonuçlandırdı. Yusuf Diabi olmazsa defansın ne durumda olacağı açıkça görülmüş oldu. Gol noktasındaki oyuncularımız çok yetersiz, Sait hoca da oyunu iyi okuyamıyor, en azından berabere bitireceğimiz bir maç da yenilgi hiç olmadı.
  • Taraftar
    20 Kasım 2022 • 13:45
    Hoca güzel söylüyorsan ama hiç gitmeyen işler var burak melih bregu devam etmek suretiyle bu takımdan bir cacık olmaz
  • Ramo
    21 Kasım 2022 • 15:46
    Hoca topculari kosturmuyonmu ruh yok o nasil taktik anlayisi sahada dokuluyol
  • Ramo
    21 Kasım 2022 • 15:50
    Pas atamiyorlar gelen toplarieziyorlar ayagina gelen toplari rakibe atiyorlar top calistir orta yapamiyorlar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.