VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MEHMET ŞEF LOKANTADAN KOVULDU!

19 Kasım 2022

.................................................

MasterChef'in Bolulu jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya gittiği esnaf lokantasından kovulduğu görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu. Lokantanın sahibi ve müşteriler tarafından azarlanan Mehmet Yalçınkaya'nın videosundaki gerçek sonradan ortaya çıktı.

Bolu’nun ünlü aşçılarından Mehmet Yalçınkaya'nın esnaf lokantasından kovulduğu anlar bir esnaf tarafından cep telefonuyla kaydedildi. MasterChef Türkiye'nin jüri üyelerinden olan Şef Mehmet Yalçınkaya, arkadaşıyla gittiği esnaf lokantasında istediği yemeğin servis edilmediğini görünce, "Nereye geldik biz böyle, paramızla yemek yiyemiyoruz" diyerek lokantanın sahibine sitem etti.

Bunu duyan lokantanın sahibi ve müşteriler Mehmet Yaçınkaya'ya tepki göstererek, "Burada her şey para değildir. Paranızla bir şeyler yemek istiyorsanız ilerde lüks lokantalar var" dedi. Daha sonra Mehmet Şef'e kapıyı göstererek adeta dükkandan kovdu.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Mehmet Şefin kovulduğu anlar şoke etse de gerçek sonra ortaya çıktı. Mehmet Yalçınkaya esnaf lokantalarındaki içtenlik ve samimi ortamı gösterebilmek adına sosyal bir deney yaptığı ortaya çıktı.

4 yorum yapılmış
  • Ayhan
    19 Kasım 2022 • 19:50
    Ne sosyal deneyi ya. Kovulmuş..
  • kadirylmaz
    19 Kasım 2022 • 06:12
    kim oldugunun onemi yok adam gelmiş yemek yiyecek sen luks restorana yolla bana biri oyle davransa bırakın yemegi orada masa kalmaz adam iyi sabretmiş şef sen adam yagsız istiyorsa verecen yoksa yagsız başka bir menu sun ........................ nerenin esnafı orası nerden gelirsen gel diyo bide bolulu sana yaglı dedirir....
  • Bolulu
    20 Kasım 2022 • 11:51
    Bişey bilmeden neden yorum yapıyorsunuz Sosyal deney yapıyorlar bişeyleri araştırıp da yayınlayın .
  • Gocabolulu
    22 Kasım 2022 • 01:02
    Dayak yemediğine şükretsin, içiri girer girmez söylenmeye başlamış, esnafta müşterilerde iyi sabretmiş. Kibar bi şekilde kovmuşlar ;) Bizim insanımız biraz para görsün, bozuluyor… Boşuna sosyal deney falan demeyin, deney elinde patlamış…
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.