VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

LÜKS VİLLALAR YENİ SOLUK GETİRECEK

18 Kasım 2022

..............................................

Demirler Grup İnşaat tarafından hayata geçirilen 16 adet triplex villa projesi ile Bolu’da yüksek standartlı konut anlayışına yeni bir soluk gelecek. 

Demirler Grup İnşaat tarafından Sağlık Mahallesi Yelki Sokak’ta hayata geçen 16 adet triplex villa projesi Demirler Grup Life Villaları inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Proje şimdiden kendinden söz ettirmeye başladı. Son dönemde artan villa projeleri arasında farkındalık yaratacak projede lüks kavramı yeninden yazılıyor.  Demirler Grup Life projesinde her villaya için ayrılmış 330 metrekare yaşam alanı, her villaya özel 107 metrekare kapalı garaj ve Türk hamamı gibi özellikler göze çarpıyor. Proje sakin ve konforlu yaşamı tercih edenlerin ilk tercihi olacak.

BİZİMLE GÖRÜŞMEDEN KARAR VERMEYİN

Demirler Grup İnşaat sahibi Ahmet Demir hayata geçirdikleri villa projenin ayrıntıları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı:

Bolu’da sakin huzurlu, konforlu, ihtiyaç duyulan kurum ve taleplere kolay ulaşılabilecek konumda bir proje hayata geçirmeyi hedefledik. Yapmayı planladığımız proje çok özel olduğu için öncelikle yer tespiti için uzun süre kafa yorduk. Uzun taramalar sonucunda şu an hayata geçirdiğimiz proje alanına karar verdik. Sağlık Mahallesi Yelki Sokak’ta bulunan projemiz birçok özelliği ile Bolu’da hayata geçen villa projelerinden ayrılıyor. Proje alanımız müşterilerimize sakin huzurlu bir alanda yaşamayı vaat ediyor diğer taraftan şehirde bütün ihtiyaçlara ulaşımda kolay bir yerde bulunuyor. Demirler Grup Life Villaları triplex 5+1 ve 6+1 oda seçeneği ile toplam 330 metrekare yaşam alanı sunuyor. Her villamıza özel 107 metrekare bireysel garaj ve depo alanı bulunuyor. Yine her villamızda Türk hamamı mevcut. Keyifle yaşayacağınız konforlu bir yaşam alanı sunmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Villa satın almak isteyen vatandaşlarımızın kesinlikle gelip projemizi incelemelerini ve bize uğramadan tercihte bulunmamalarını tavsiye ediyoruz.

Demirler Grup Life Villaları Satış Ofisi: Sağlık Mahallesi Yelki Sokak (Sağlık Mahallesi yeni açılan bulvar üzeri)

Telefon: 0532 679 60 14 – 0532 689 60 14

  • LÜKS VİLLALAR YENİ SOLUK GETİRECEK
  • LÜKS VİLLALAR YENİ SOLUK GETİRECEK
  • LÜKS VİLLALAR YENİ SOLUK GETİRECEK
3 yorum yapılmış
  • Realist
    18 Kasım 2022 • 13:57
    Bu tip villa projeleri ilimizin batısında yer alan Dağkent'in kuzeyindeki KURTLAPA, SUNGURLAR, KAYNARCA civarlarına yapılsa hem orman havası, köy-şehir karışımı bir yaşam tarzı, ferahlık vb. güzellikler birarada mükemmel olur. Bu civarlardaki tarlalarda çorak yada verim düşük oluğundn tarım pek kar getirmiyor. Bu bölgelerde yeni bir yaşam alanı, yeni bir villkent konsepti harika olur.
  • Yasinpazarc
    18 Kasım 2022 • 14:09
    1000 akıllı bulmak yerine 16 zengin bulalım demisler
  • hasan
    21 Kasım 2022 • 05:42
    Boludan ev alacağıma denize 0 yerden ev alırım aynı para
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.