VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İSMİYLE GENÇLERİN İLGİ ODAĞI OLDU

18 Kasım 2022

.....................................

Bolu’da geçtiğimiz günlerde açılan ve modern kafe kültürüne uygun olarak tasarlanan 3 katlı ‘At Kafası’ isimli kafe kısa sürede gençlerin uğrak noktalarından biri haline geldi. Kısa sürede gençlerin bu kadar ilgi göstermesinden mutlu olduğunu ifade eden Kafe işletmecisi Faruk Güneş, “Kendini elit hisseden ve daha iyi hizmet almak isteyen herkese hitap ediyoruz. Yeni açıldığımıza rağmen talep benim beklediğimin çok çok üstünde” dedi.

Son dönemlerde kafe popülasyonunun arttığı ilimizde, gençlere hitap eden ve modern kafe kültürüne uygun olarak tasarlanan ‘At Kafası’ ismiyle açılan kafe, kısa süre içerisinde değişik ismiyle Bolu’da hafızalara kazındı. 3 katlı binada farklı farklı alanlara ayrılan At Kafası kafesi, her kesime hitap edecek şekilde Bolu’nun en işlek caddelerinden biri olan Cumhuriyet Caddesi’nde sektöre giriş yaptı. Giriş katında mutfak, bar ve sigara içmeyen vatandaşlara yönelik oturma alanı bulunan kafenin 2.katında doyasıya sohbet edebileceğiniz alan ve 3.katı ise oyun alanı bulunuyor. Modern kafe sektörüne yeni bir soluk katmak için yola çıktıklarını belirten kafe işletmecisi Faruk Güneş, “Değişik isim olsun ve insanların hafızalarına kazınsın dedik. Kısa süre içerisinde üniversite öğrencilerinin en çok tercih ettiği mekanlardan biri haline geldik” diye konuştu.

“AYKIRI VE AKILDA KALICI BİR İSİM OLSUN DEDİK”

Kafenin ismini düşünürken insanlarda akılda kalıcılığını ön planda tutarak oluşturduklarını ifade eden işletmeci Faruk Güneş, “İnsanların duyduğu zaman yüzünde bir gülümseme olsun amacımız o idi. Kimisi dalga geçecek, biz bile kendi, ismimizle dalga geçiyoruz. Aykırı ve akılda kalıcı bir isim olsun diye. Kendini elit hisseden ve daha iyi hizmet almak isteyen herkese hitap edeceğiz. Genel bir müşteri portföyümüz yok öyle bir istekle açmadık ama daha çok gençler talep etmeye başladı. Yoğunluğumuz gençler olmaya başladı. Burada üniversite öğrencilerinin Bolu’ya kazandırdığı biz olduk. Menülerimizi ve dizaynımızı genel olarak öğrenciye ve gence yönelik yaptık” diye konuştu.

“BOLU’DA İDDİALIYIZ”

Bolu’da bir hayli iddialı olduklarını belirten Faruk Güneş, “Kafemize henüz özel menü oluşturamadık ama çalışanlarımız kendi alanında çok deneyimliler ve işlerini benimsiyorlar. Yaptığımız ürünlerin çok kaliteli olduğunu düşünüyoruz. Özellikle sufle, waffle, çay ve kahvemiz Bolu’da iddialıyız. Küçük şirin bir kafe. Elimizden geldiği kadar tasarımını güzel yapmaya çalıştık. Giriş kat mutfak ve bardan oluşuyor. Giriş katında aynı zamanda sigara içilmeyen bölümümüz de var. Sigara içmeyen misafirlerimizi burada misafir ediyoruz. Orta kat, daha çok oturup sohbet edilecek, çay, kahve ve tatlılarımızın keyfine varabilecekleri alandan oluşuyor. En üst katta ise oyun salonumuz bulunuyor. Daha çok gençlerimiz 101 oynamakla dolduruyor. Gençlerin orada eğlendiğini görmek bizleri çok mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

“TALEP, BEKLENTİMİN ÇOK ÇOK ÜSTÜNDE”

Kısa süre içerisinde gençlerden yoğun ilgi gördüklerini belirten Güneş, “Yeni açıldığımıza rağmen talep, benim beklediğimin çok çok üstünde. Bunda da çalışanlarımızın etkisi oluyor. Mekanımız çarşıya çok yakın, cadde üzerinde. Bunun da etkisi var. Gençlerimizi kafemizde misafir etmekten onur duyarız” dedi.

  • İSMİYLE GENÇLERİN İLGİ ODAĞI OLDU
  • İSMİYLE GENÇLERİN İLGİ ODAĞI OLDU
2 yorum yapılmış
  • yasinpazarc
    20 Kasım 2022 • 05:12
    atı alan üsküdarı geçmiş..
  • Bolulu14
    20 Kasım 2022 • 05:38
    Boş işler
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.