VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CİHAN ÖZKALEM TANJU ÖZCAN'A ATEŞ PÜSKÜRDÜ

9 Kasım 2022

......................................................

Bolu Ülkü Ocakları İl Başkanı Cihan Özkalem, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli’nin açıklamalarını hedef alan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a sert çıktı. Başkan Özkalem, Liderimizin açıklamalarını önünü, arkasını keserek, kendine şov malzemesi arayan kovulmuş Özcan, daha önce bir belediye meclis üyenizin yaptığı hakaretlerin sonucunda olanları unutma, haddini aşma, sabrımızı zorlama” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli geçtiğimiz günlerde, AK Parti heyetinin anayasa değişikliği için HDP heyetiyle görüşmesiyle ilgili, "Anayasa çalışmaları için HDP ile görüşülmesi doğal bir adımdır" dedi. Bunun üzerine MHP Lideri Bahçeli’yi hedef alan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Burada da mı bir beka sorunu tespit ettiniz. Madem “doğal” ve “doğruysa” gidin siz de görüşün” diye konuşmuştu. Özcan’ın açıklamalarının ardından Bolu Ülkü Ocakları İl Başkanı Cihan Özkalem, ağzını açtı gözünü yumdu.

“CHP’DEN KOVULDUĞUNU NE ÇABUK UNUTMUŞTUR” 

Tanju Özcan’ın önce evinin içindeki pisliği temizlemesini ifade eden Cihan Özkalem, “Siyasi şovlarına ve üstüne vazife olmayan işlere karışmasına alıştığımız CHP’den kovulmuş Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, dün yine haddini aşıp Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin açıklamalarını çarpıtarak, alaycı bir tavırla bölücü terör örgütünün siyasi uzantısı olan hdp ile görüşmeye davet etmiştir. Daha önce terörist Selahattin Demirtaş’a umut bağladığını beyan eden ama bir yandan da milliyetçi pozları ile caka satan Tanju Özcan, pkk hdp fetö vs. gibi her türlü terör örgütü ile iltisaklı şahısların cirit attığı Cumhuriyet Halk Partisinden kovulduğunu ne çabuk unutmuştur. Daha evim dediği CHP’nin bekasına sahip çıkamayıp bir elinde Türk Bayrağı, bir elinde Atatürk posteri ile kapı önüne koyulan kovulmuş Özcan, önce evinin içindeki pisliği temizlemelidir” dedi.

“AKIL TUTULMASI DEĞİLSE BEYİNSİZLİĞİN GÖSTERGESİDİR”

Devlet Bahçeli’nin çizgisinin belli tavrının net olduğunun altını çizen Başkan Özkalem, “Milliyetçi Hareket Partisi ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin dünden bugüne bölücü terör örgütü ve onun siyasi uzantılarına karşı tavrı net, çizgisi bellidir. Milliyetçi Hareket Partisi’ni ve onun kıymetli liderini terör örgütleri ve siyasi uzantıları ile yan yana getirmek bir akıl tutulması değilse beyinsizliğin göstergesidir. Haddini aşarak Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin nereye varmak ve ne yapmak istediğini soran kovulmuş Özcan bilsin ki; varmak istediğimiz yer Kızıl Elma, yapmak istediğimiz ise merhum Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti olan bu Büyük Devletin öncülüğünde Türk Yüzyılını inşa etmektir” ifadelerini kullandı.

“UNUTMA, HADDİNİ AŞMA, SABRIMIZI ZORLAMA”

Türkiye için en büyük beka sorunun CHP olduğunu belirten Özkalem, “Liderimiz, Türkmen Beyimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin siyasi öngörüsünün ve yaptığı uyarıların haksız çıktığı görülmemiştir. Bugün Türkiye için en büyük beka sorunu Cumhuriyet Halk Partisi ve onun Genel Başkanıdır. Bizim gözümüzde Hdp ne ise CHP odur.  Liderimizin açıklamalarını önünü, arkasını keserek, kendine şov malzemesi arayan kovulmuş Özcan, daha önce bir belediye meclis üyenizin yaptığı hakaretlerin sonucunda olanları unutma, haddini aşma, sabrımızı zorlama.

 

10 yorum yapılmış
  • Erkan
    9 Kasım 2022 • 08:36
    Tanju özcan adam gibi adam doğru söylüyor sabrımızı taşırma diyorsun güvenlik çi başkan ne yapa bileceksin sanki dünkü çoçuğu başkan yapmışlar
  • 1234
    9 Kasım 2022 • 11:53
    Çok önemli ve doğru herkes haddini bilecek. O kadar.
  • SebenliMustafa
    9 Kasım 2022 • 12:41
    Kurtlar Vadisi'nin ülkemiz gençliğe verdiği zarar... Polat Alemdar özentisi tiplerden bıktık artık
  • SUYADEVASAZAM
    9 Kasım 2022 • 13:17
    %50lik REKOR SU ZAMMI faturalara yansıdı. Vergilerle birlikte m3 ü 14 ₺ ya tekabül ediyor. Türkiyede en ucuz suyu vereceğini vaat eden bir yönetimin bu zammı kabül edilemez.. Tanjunun acilen Bolu halkına bu zammı yapmalarındaki gelir gider tablosunu açıklamasını istiyoruz. Eğer maliyetinin kat ve kat üstünde sudan ücret alıyorsa burada art niyet vardır. Özgür Bolu gazetesine Bolu halkı olarak bunun haber yapılmasını ve soru önergesi verilmesini talep ediyorum.
  • Hayrdr
    9 Kasım 2022 • 13:46
    Tanju iyice hadsizleşti.Artık siyasi hayatının son bulacağını anladığı için ne belediye de iş yapıyor nede hadsizlikte sınır tanıyor.Artık görevinden alınıp acilen kayyum atanması gerekir diye düşünüyorum.Bolu ya zarar veriyor kendi egosu peşinde koşuyor.
  • kol
    9 Kasım 2022 • 14:22
    chp adını artık chdp olarak değiştirmeli, Atatürk'ün kurduğu partiyi haketmiyorlar.
  • murat
    10 Kasım 2022 • 00:26
    Sabrını zorlasa ne olur senin ateş olsan cürümün kadar yer yakarsın savundugun partı hdp ile görişmüş sesin çikmiyor chp görüşünce vatan hayını oluyor sen buna bir bildiri yayınla yada kumda oyna öyle tehditle parti yöneticisi olunmaz pesss size neden sesin çikmiyor akp hdp olayına merak ediyorum sayın başkan bir açiklama yap seni hakli görelim lütfen....
  • AliAslyksek
    10 Kasım 2022 • 03:36
    Tanju Başkan Doğruları Söylüyor... Eski bir MHP 'li olarak söylüyorum MHP baraj altında kalacak. Sizin tehditleriniz bize bu millete sökmez. Türk Milleti Cevabını Sandıkta zaten verecek.
  • Bombozkurt
    10 Kasım 2022 • 04:50
    Bıraksınlar bu ayakları… Tanju söylediğini yalamıyor. Yazık
  • Rask
    10 Kasım 2022 • 17:16
    Her yeriniz sabır olsa kaç yazar sizin güldürmeyin insanı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.