VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BELKİ HERKESİN BEKLEDİĞİ "YİRMİBİR ONBEŞ" TRENİ VARDIR

9 Kasım 2022

..............................................................

 Haber: Serap VARLIK 

Bolu İl kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından organize edilen “Yirmibironbeş Treni” isimli oyun Sivas Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenecek. “Yirmibironbeş Treni” Bugün akşam saat 20.00’de Bolu Belediyesi Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluşacak.

Toygun Orbay’ın yazdığı, Burcu Aksakal’ın yönettiği “Yirmibironbeş Treni” oyunu, Abdulsamet Sünbül, Hülya Keli ve İsmail Tütüncü tarafından sahnelenecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Sivas Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenecek “Yirmibironbeş Treni” oyununun biletleri, Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden temin edilebilir.  Bilet ücretleri öğrenci için 20 lira, yetişkinler için 30 lira olarak belirlendi.

“BİR ŞEYLERİ BEKLEMEK YERİNE ANI YAŞAMALI, YAŞANAN SÜREÇTEN KEYİF ALMALIYIZ”

Akşam sahnelenecek “Yirmibironbeş Treni” Oyununa ilişkin yapılan bilgilendirmede, “Hayatı ertelemek, bir şeyleri beklemek yerine anı yaşamalı, yaşanan süreçten keyif almalıyız. Aslında 21.15 trenini beklemekten vaz geçip, yaşamdan keyif alarak hayatımızı akışına bıraktığımızda belki de o treni ummadığımız bir anda yakalayabiliriz. Güzel şeyler kim bilir hiç beklemediğimiz bir anda karşımıza çıkabilir” ifadeleri de yer aldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.