VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN’DAN MHP LİDERİNE HDP TEPKİSİ

8 Kasım 2022

.....................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti heyetinin HDP ziyaretini doğru bulduğunu açıklayan MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye tepki göstererek, “Burada da mı bir beka sorunu tespit ettiniz. Madem “doğal” ve “doğruysa” gidin siz de görüşün” dedi.

AK Parti heyetinin HDP’yi ziyaret etmesiyle birlikte gözler MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin TBMM’de yapacağı grup toplantısına çevrildi. HDP ziyaretiyle ilgili ne söyleyeceği merakla beklenen Bahçeli, Cumhur ittifakı ortağı AK Parti’nin HDP’yi ziyaret etmesini doğru bulduğunu açıkladı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bahçeli’nin HDP’ye yapılan ziyareti doğru bulduğunu açıklamasına tepki gösterdi. Başkan Özcan, sosyal medya hesabından Bahçeli’ye yüklenerek, “Sayın Devlet Bahçeli, ne yapmak, nereye varmak istemektesiniz! AKP’nin HDP ile görüşmesine “Son derece doğal ve doğrudur” demişsiniz. Burada da mı bir beka sorunu tespit ettiniz. Madem “doğal” ve “doğruysa” gidin siz de görüşün. Görüşen görüşsün ben tek kalsam da dönmezem yolumdan” açıklamasında bulundu.

3 yorum yapılmış
  • ppolat
    8 Kasım 2022 • 13:21
    Hayret milliyetci bir parti pence kilit harekatinda verilen onlarca sehite ragmen hdp yi sayip seviyormus.inanmasi guc.
  • 1234
    8 Kasım 2022 • 22:26
    Ulan jdp ile sıkı fıkı olunca iyi sorunu kökten ç9zmek için Ermenilerle birlikte hareket eden kürk dediğiniz vatandaşı uyarmak kazanmak için çalışmak kötü öylemi, olayı bütünüyle görmek kalbi Allah yolunda olan aldatılan karı ikna ekmek Allah'ın lutfuni kazanmak olsa gerek, onlar idarenin başında, ya senin zihniyetinin bozgunculuk yatığına ne demeli. Evlat Kur'an öpmek için değil yaşamak ve yaşatmak içindir.
  • 1234
    9 Kasım 2022 • 00:14
    Senin Parti'nin 1970- 1980 li yıllarda ermeni, ve emperyalist uşaklarının palazlanmasına yol verirken, bu insanlar Allah rızası için bilerek veya bilmeyerek mücadele ediyorlardı. Bilmiyorsan deniz bey murat Karayalçın, Altan bey sağ onlara sor. Her salataya maydanoz olmada, şu anki işini yap, Allah Ali İmran süresi sakın Allah'ı tanımayanların (kâfirlerin ) refat içinde gezdikleri seni aldatmasın! Ve ayetlerin devamı daha müthiş cevap veriyor, oku belki Alla
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.