VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HAKKI FİDAN VE EROL ÖZAK ARASINDA SERT KAVGA

5 Kasım 2022

.....................................

Bolu Ziraat Odası Hakkı Fidan ile Bolu AK Parti Eski Merkez İlçe Başkanı Erol Özak arasında ipler gerildi. Erol Özak sosyal medya paylaşımı yaparak Bolu Ziraat Odasını sert şekilde eleştirirken Başkan Hakkı Fidan’dan yanıt gecikmedi. Başkan Fidan, “İftira atarak çiftçilerimizin ve kamuoyunun kafasını karıştırma. Adam ol” dedi.

Bolu Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan, Bolu AK Parti Eski Merkez İlçe Başkanı Erol Özak’ın açıklamalarını sert eleştirdi. Hakkı Fidan ve Erol Özak arasında yaşanan mısır kurutma tesisi ve PTT binasının yanında boş halde bulunan bina polemiği alevlendi.

“BOLULU ÇİFTÇİLERİMİZ BUNU HAK ETMİYOR YAZIK”

Boş halde bulunan binanın Ziraat Odası’na yaklaşık zararının bir milyon 500 bin TL olduğunu iddia eden Erol Özak, “Bolu'da ziraat odası mısır kurutma tesisini açmadı mısır kurutma yapılamıyor. Ziraat odasının PTT yanındaki bina yaklaşık 6 yıldır boş duruyor. Kira gelirinden Ziraat odasının zararı yaklaşık bir milyon 500 bin TL. 4 yıldır mısır kurutma tesisine doğalgaz bağlatılamadı Bolulu ÇİFTÇİLERİMİZ BUNU HAK ETMİYOR YAZIK. Bolu için büyük kayıp” ifadelerini kullandı.

“BOŞ KONUŞMA HERKES SENİN NASIL ADAM OLDUĞUNU BİLİYOR EROL ÖZAK”

Özak’ın bu açıklamalarının üzerine sosyal medya hesabı üzerinden Bolu Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan sert çıktı. Önceliklerinin Ziraat Odası’nın menfaatleri olduğunu dile getiren Hakkı Fidan, “Boş konuşma herkes senin nasıl adam olduğunu biliyor Erol Özak. Ziraat odasının PTT yanındaki yer hakkında yorum yapmışsın yaptığın yorum asılsız. Öztürk yemek bizim kiracımızdı. Kendisi yemek işini bıraktı ve akabinde pandemi başladı. İki seneden fazla sürdü. İnsanlar ne yapacağını şaşırdı. Bize çok kiracı geldi. Bizim şartlarımıza uygun olmadığı için kiraya vermedik. Bizde öncelik Ziraat Odasının menfaatleri gelir. Ziraat Odası olarak para batırmaya gelmedik. Önceki yönetim kiracılarından hala 300 bin TL alacağımız var. Sen onun hesabını sor eski yönetime. İftira atarak çiftçilerimizin ve kamuoyunun kafasını karıştırma, Adam Ol” şeklinde cevap verdi.

 

 

 

3 yorum yapılmış
  • retici
    5 Kasım 2022 • 11:04
    ziraat odası neden mısır alımı yapmıyor.piyasayı neden boş bırakıyorsun başkan . ziraat odası sadece aidat toplama ve ilaç satmadan başka bir iş yapmaz mı
  • Sami
    5 Kasım 2022 • 14:17
    Hakkı Fidan boş konuşma diye olayı örsbas etme yerine Erol Özakın sordigu soruya cevap versin.
  • ifi
    6 Kasım 2022 • 02:22
    Hakkı Fidan bey neden her eleştiriyi hazmedemiyor gocunduğu bir şeymi var acaba sadece sorulara cevap verse bu kadar gündem olmayacak
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.