VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MUSTAFA SARIGÜL'DEN, TANJU ÖZCAN'A JET ZİYARET

2 Kasım 2022

..............................................................

Haber: Serap VARLIK / Enes ÖZKAN

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı ziyarette bulundu. Kalabalık partili grubuyla Bolu Belediyesi’ne gelen TDP Genel Başkanı Sarıgül, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Başkan Yardımcıları tarafından karşılandı. Ardından başkanlık makamına geçen TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı makamında ziyaret etti tarafsız hizmet anlayışından övgüyle bahsederek, “Ben Bolu’da Tanju Başkanımızın hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeden tüm yurttaşlarımıza eşit şekilde hizmet ettiğini biliyorum. Ayrıca her şehrin tanıtıma ihtiyacı var. Bu tanıtımı da Tanju Başkan en güzel şekilde yapanlardan bir tanesi.” dedi.

MUSTAFA SARIGÜL’DEN JET ZİYARET

Gelişmelerin ardından TDP Lideri Mustafa Sarıgül Bolu'ya gitti. Özcan'ı makamında ziyaret eden Sarıgül Bolu'ya gelmelerinin nedeninin bir yanlışlığı ortadan kaldırmak olduğunu vurguladı. Parti tüzüklerine göre bir belediye başkanı ve milletvekilinin partilerine üye olması için genel merkeze müracaatta bulunması gerektiğini kaydeden Sarıgül, "İlçelerden bu üyelik, tüzük gereği yapılamıyor. Sadece o belediye başkanımızın ve milletvekili arkadaşımızın genel merkeze müracaat etmesi lazım. Bu tüzüğümüzün 18. maddesi. Dolayısıyla bizim ilçe başkanlarımızın, il başkanlarımızın bir belediye başkanımızı partimize kaydetme yetkisi tüzüğümüze göre yok" diye konuştu.

Özcan'ın Türk siyaseti için renkli ve tecrübeli bir isim olduğunu söyleyen Sarıgül, "Tanju başkanımızın partimizde olması, bizimle beraber olması tabii ki bizim için son derece değerlidir ancak kendisinin böyle bir müracaatı bu aşamada yoktur" şeklinde konuştu.

  • MUSTAFA SARIGÜL'DEN, TANJU ÖZCAN'A JET ZİYARET
  • MUSTAFA SARIGÜL'DEN, TANJU ÖZCAN'A JET ZİYARET
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.