VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÖRÜLMEMİŞ KAZA... OPERATÖR BALKONU YIKTI

2 Kasım 2022

.................................

Bolu Belediyesi ekipleri tarafından Kutucular Sokak üzerinde gerçekleştirilen yol ve kaldırım tadilatı çalışmaları sırasında kaldırım sökümü gerçekleştiren bir kepçe sokak üzerinde bulunan binanın balkonuna çarptı. Çarpmanın etkisi ile balkonda hasar oluşurken daire sahibi yaşanan olay ile ilgili suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

Bolu Belediyesi ekipleri tarafından Cumhuriyet Caddesi Kutucular Sokak üzerinde yol çalışması gerçekleştirdi. Yol ve kaldırım tadilatı çalışmaları sırasında kaldırım sökümü gerçekleştiren bir kepçe sokak üzerinde bulunan 35 yıllık binanın birinci katındaki balkona çarptı. Çarpanın etkisi ile balkonun bir kısmı yıkıldı. Balkonda maddi hasar oluşurken, daire sahibi yaşanan olay ile ilgili suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

“TAZMİNAT DAVASI AÇACAĞIM”

Yaşanan olayı anlatan bina sahibi Hatice Hanım, “Kepçenin kaldırım söktüğü sırada kepçe operatörü ve yetkililere söyledim. Binaya vurabilirsiniz küçük kepçe ile yapın diye rica ettim. Bana kepçe operatörü ‘İşimizi senden mi öğreneceğiz’ diye cevap verdi. Sonra ben içeri geçtim. Arkamdan gürültü koptu. Dönüp baktığımda balkonum yıkılmıştı. Ben şimdi yaşanan olayla ilgili tazminat davası açacağım. Ben söylemiştim.” İfadelerini kullandı.

1 yorum yapılmış
  • burak
    2 Kasım 2022 • 15:53
    cana birsey olmamış eviniz yıkılmamış altı ustu 4,5 tuğla parçası degermi bu kadar yaygaraya insanlık ölmüş
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.