VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR KAYBETMİYOR

30 Ekim 2022

..................................................

Spor Toto 1.Ligin 11.haftasında sahasında Adanaspor’u konuk eden Dyorex Boluspor, Naby Oulare’nin kaydettiği golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Kırmızı beyazlı takım aldığı galibiyetle zirveye bir adım daha yaklaştı 

Spor Toto 1.Ligin 11.haftasında Boluspor sahasında Adanaspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlı ekip ilk yarıda rakip sahada yaptığı ataklarda golü bulamadı. Mücadelenin ilk yarısında iki takımda girdiği pozisyonlardan yararlanamadı ve devre golsüz eşitlikle sonuçlandı.


Kırmızı beyazlılar rakip kalede bir çok gol pozisyonuna girmesine rağmen aradığı golü 66’ıncı dakikada buldu. Atak yönüne göre sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Gökhan Karadeniz’in ortasına savunmadan ileri çıkan Naby Oulare harika bir kafa vuruşuyla rakip fileleri havalandırdı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında da etkili oyununu sürdüren kırmızı beyazlılar sahadan 1-0 Hz Boluspor puanını 19’a yükseltti. Kırmızı beyazlı takım aldığı galibiyetle zirveye bir adım daha yaklaştı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.