VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MİNİKLERDEN ÖZEL ZİYARET

30 Ekim 2022

..........................................................

Gökkuşağı Etkinlik ve Oyun Evi öğrencileri Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti. 
Öğretmenleri eşliğinde Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü yeni binasına giden Gökkuşağı Etkinlik ve Oyun Evi’nin minik öğrencilerine itfaiye amiri ve personeli tarafından itfaiyenin çalışmaları, itfaiye araçları ve işlevleri, yangın öncesi, sırası ve sonrasında yapılması gereken durumlar aktarıldı.

Ziyarette öğrenciler, itfaiye teşkilatının çalışmalarını yakından tanıma fırsatı bulurken, İtfaiye Merkezi hakkında bilgiler alarak yangın anında 112 Acil Çağrı Merkezi’nin aranacağını öğrendiler. Ayrıca itfaiye araçlarına binen çocuklar, itfaiye hortumunu ellerine alıp onlar için hazırlanan alanlarda yangın söndürme tatbikatı yaptılar.
Öğrencilerin itfaiye teşkilatını tanımalarını çok önemsediklerini belirten Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü İtfaiye Amiri İsmail Eryılmaz; “Küçük itfaiyecilerimizle araçlarımızı tanıdık. İtfaiyeci amcaları onlara su ile yangın söndürdüklerini gösterdi. İtfaiyemizi tanıttık. Neler yaptığımızı çocukların anlayabileceği şekilde anlattık. Tabi bu çocuklarımız bizim geleceğimizin kahramanları. Bizim için küçüğü büyüğü yok. Hepsi kahramanlar. Ayrıca öğrencilerimizin ziyaretleri bizi çok mutlu ediyor. Ziyaretlerinden dolayı öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz” dedi.
Gökkuşağı Etkinlik ve Oyun Evi sahibi ve öğretmeni Tuluğ Yılmaz ise yaptığı açıklamada “Öncelikle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Bu özel günde itfaiyeyi ziyaret etmek istedik. Çocukların küçük yaşta itfaiye araçlarını görüp tanımalarını, itfaiye erlerini görmelerini ve yangına nasıl müdahale edilir öğrenmelerini istediğimiz için bugün itfaiyeyi ziyaret ettik” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.