VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

JANDARMADAN YOLCU KILIĞINDA DENETİM

28 Ekim 2022

............................................

Bolu İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Mengen ilçesinde yolcu taşımacılığı yapan araçlara yönelik sivil denetim gerçekleştirdi. Araçlar içerisinde yolcu kılığında seyahat eden ekipler, sürücülere uyarılarda bulundu.

Bolu İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğünce vatandaşların güvenle seyahat etmelerini sağlamak maksadıyla denetimleri sıkılaştırdı. Bolu’nun Mengen ilçesinde, jandarma ekipleri yolcu otobüs ve minibüslerine yolcu kılığında seyahat ederek denetimlerini sürdürdü. Araçlar, jandarma trafik ekipleri tarafından kontrol noktasında durdurularak otobüs içinde görevli sivil jandarma tarafından şoför ve yolcular denetim hakkında bilgilendirilerek, seyahat esnasında uyulması gereken kurallar hatırlatıldı.

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Bolu İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Bolu İl Jandarma Komutanlığınca trafik hizmetlerini yürüten personel ve kullanımına verilen malzemeler en etkin biçimde kullanılarak ‘Trafik Güvenliği Eylem Planı’ kapsamında ‘Trafikte 1 Can Kaybı Bile Fazladır’ düşüncesi ile ilimizde can kayıplarını ve yaralanmalarını en aza indirmek için her türlü tedbiri alarak gayretlerini sürdürmektedir. Bu kapsamda sivil otobüs denetimi başta olmak üzere her türlü denetim ve bilgilendirme faaliyetleri arttırılarak yapılmaya devam edilecektir.”

 

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.