VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÖZCAN'DAN YARDIMCILARINA GÖZDAĞI...

27 Ekim 2022

....................

HABER: Bülent VELİOĞLU

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediyenin 6. katında belediye başkan yardımcıları ve danışmanlar arasında rekabetten kaynaklı zaman zaman gerginliklerin yaşandığı iddialarına cevap vererek, “Ekibimle ilgili zaman zaman sıkıntılar olabiliyor. Bu rekabetten dolayı da çekememezlikten dolayı da kaynaklanabiliyor. Sonuçta ekibi ben oluşturuyorum, yakın arkadaşıymış uzak arkadaşıymış bakmam. Gereğini yaparım” şeklinde konuştu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, başkanlık makamının bulunduğu 6. katta bulunan belediye başkan yardımcıları ve danışmanlar arasında rekabetten kaynaklı zaman zaman gerginlikler ve tartışmalar yaşandığına ilişkin iddialara ilişkin Özgürbolu Editörü Bülent Velioğlu’na özel açıklamalarda bulundu.

"GEREĞİNİ YAPMAKTAN İMTİNA ETMEM"

Başkan Özcan, “Ekibimle ilgili zaman zaman sıkıntılar olabiliyor. Bu rekabetten dolayı da çekememezlikten dolayı da kaynaklanabiliyor. Şu an çok marjinal bir sıkıntı var diyemem. İşi zaten o noktaya getirmem. Eğer bu sıkıntılar kuruma zarar vermeye başlarsa kim olursa olsun gereğini yapmaktan imtina etmem. Burada sonuçta ekibi ben oluşturuyorum, yakın arkadaşıymış, uzak arkadaşıymış bakmam. Sonuçta bunun hesabını halka ben vereceğim. Temizlikle ilgili güzel çalışmalar yapılıyor. Burada taktiri Temizlik İşleri Müdürü almıyor ben alıyorum. Fen İşleri Müdürlüğünde aksayan bir çalışma olursa burada tepkiyi de ben alıyorum. Hesabı verecek olan bensem hesabını soracak olan da benim” dedi.

6 yorum yapılmış
  • MustafaNaciTmtrk
    27 Ekim 2022 • 05:50
    Başkan hakli yardimcin iyi olursa bütün iyilikler ve güzellikler başkana yazılır,tersi olursada başkana yazilir
  • Hadiordan
    27 Ekim 2022 • 14:26
    Ne hikmetse gereğinin yapıldığını hiç görmedik.Gereğini seçimde vatandaş yapacak.Sen A.Y dan daha beter olacaksın.Sana verdiğimiz oylar gözüne dizine durur inşallah.
  • Aydn
    27 Ekim 2022 • 17:40
    Sizde bekleneni veremediniz...verdiniz sözleri tutmadınız...Kral çıplak...nokta
  • burakkalender
    28 Ekim 2022 • 03:52
    ne hıkmetse gazetelere boyle yok gerekenı yaparım demekle olmuyor başkan secımde gorecez senı bır chp lı olarak oy verdıgım pışmanım yazıklar olsun sende vıcdan yok ekmekle oynamam dedın ekmekle oynadın kısısın secıme az kladı kaybettıkten sonra gorecegız boluda dolaşabılecekmısın halan fen ışlerı muduru ıle calısıyorsun sana helal olsun bu hadar baskan yardımcısı ıle bagın nedır mıllert tepkı verıyor sanada kalmaz bu koltuk bızım oyumuzla geldın her
  • Kenan
    28 Ekim 2022 • 07:21
    Tanju Özcan'ı karalayıp, geçmişteki başkanların yanlışlarını görmezden gelenler, partiden nemalandıkları için bilerek susanlar-yalakalığın dozunu arttıranlar: Şu mübarek cuma gününde Allah, Kahhar ismiyle tecelli edip hepinizi kahr-u perişan eylesin.
  • BoluluKlyutmaz
    28 Ekim 2022 • 13:05
    Sayın Başkan. Yardımcılarınız birbiriyle yarışmaktan yapmalari gerekenleri unuttu galiba. Daha birkaç gün önce çekirdek kadroyla fen işlerini yürütüyorum diyen yardımcınıza inat diğer taraftan bende proje cizdiriyorum benimde ekibim yeni çekirdek diye gazetelere demeçler veriliyor. Kimse onların yaptıklarını okuyarak bilgilenmez. Ben gördüğümü bilirim. Sonbaharda yağmurun çamurun içinde halkın çektiği sefilligi bilir halk. Proje etüt biriminin önündeki yen
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.